News

Mai multe loturi de crenvurști, retrase din magazinele din România din cauza unei bacterii care pune în pericol sănătatea populației

ANSVSA a anunțat recent că loturile de crenvurști Wudy au fost retrase din toate punctele de vânzare din România, ca urmare a detectării unei bacterii.
26.09.2022 | 08:12
Mai multe loturi de crenvursti retrase din magazinele din Romania din cauza unei bacterii care pune in pericol sanatatea populatiei
Mai multe loturi de crenvurști Wudy, retrase de la vânzare. Foto: canva.com, Nordic Import Export – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Anunțul despre retragerea crenvurștilor din magazine aparține reprezentanților Nordic Import Export, distribuitorul produselor Wudy, fabricate de AIA SpA Italia.

Crenvurștii cu probleme au fost retrași din magazine

Decizia a fost luată după ce în acești crenvurști a fost detectată Listeria Monocytogenes. Mai departe, puteți aflat mai multe informații despre loturile cu probleme pe ansvsa.ro, site-ul Autorității Naționale Sanitară Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

ADVERTISEMENT

Acestă rechemare voluntară se referă doar la produsele menționate mai sus. Instrucțiuni pentru consumatori: clienții care au cumpărat unul dintre aceste produse sunt rugați să nu îl consume și să-l returneze la serviciul clienți din magazinul de la care l-au achiziționat, urmând să li se restituie contravaloarea acestuia.

Prezentarea bonului fiscal nu este necesară. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident. Vă mulțumim pentru înțelegere.

ADVERTISEMENT

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la office@nordic-food.ro”, se arată pe ansvsa.ro. Altfel, amintim că o echipă a Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Regiunea București – Ilfov a realizat recent un control la firma de catering Oala lui Vio.

Nereguli descoperite de inspectorii ANPC

Inspectorii de la ANPC au descoperit mai multe nereguli la unitatea de alimentație publică, cu punctul de lucru pe strada Bibescu Voda 20, Sector 4.

ADVERTISEMENT

La final s-a decis amendarea conducerii firmei cu 10.000 lei, dar și oprirea temporară a activității firmei de catering. În funcție de modul în care vor fi remediate problemele, firma poate rămâne închisă și șase luni.

Pe pagina de Facebook a ANPC s-a mai transmis recent și un mesaj dedicat cetățenilor care au avut zboruri anulate. Astfel, conform Reglementărilor UE EC 261, cei care au fost recent în această situație au dreptul de a solicita până la 600 de euro despăgubire.

ADVERTISEMENT

Persoanele interesate au fost informate că acest lucru este valabil chiar și în condițiile în care compania aeriană a asigurat un zbor alternativ. Cei care nu reușesc să rezolve amiabil problema cu operatorii aerieni de la care au cumpărat bilete au fost anunțați că pot face o sesizare la ANPC și la ECC România – Centrul European al Consumatorilor România.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece...
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece ani mai mică decât selecţionerul României
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Florin Niță, portarul Naționalei, nevoit să muncească în fabrică pentru mâncare
Florin Niță, portarul Naționalei, nevoit să muncească în fabrică pentru mâncare
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României