Cele mai citite

Ultima oră! Mai multe ţări şi-ar putea retrage echipele de fotbal de la Campionatul Mondial din Rusia!

Premierul Marii Britanii a lansat un ultimatum autorităţilor din Rusia în legătură cu uciderea spionului Sergei Skripal şi a fiicei sale!
14.03.2018 | 15:28
Ultima oră! Mai multe ţări şi-ar putea retrage echipele de fotbal de la Campionatul Mondial din Rusia!
ADVERTISEMENT

Uciderea fostului spion rus Sergei Skripal şi a fiicei sale, Iulia, într-un oraş din Marea Britanie ar putea duce la retragerea mai multor echipe naţionale de fotbal de la Campionatul Mondial desfăşurat în Rusia! Asta, după ce Kremlinul a refuzat să spună dacă a avut sau nu vreun rol în uciderea celor două persoane. 

Fostul ofiţer de informaţii rus Sergei Skripal şi fiica sa au fost otrăviţi (si au decedat, ulterior), într-un centru comercial din Salisbury, un oraş din sudul Angliei, cu o substanţă neurotoxică denumită Novichok, o armă chimică folosită de serviciile secrete ruse.

ADVERTISEMENT

Australia, Polonia şi Japonia ar putea urma exemplul Marii Britanii!

Parlamentarii britanici au anunţat că se gândesc să retragă naţionala de fotbal de la Campionatul Mondial din Rusia, iar mai multe ţări, precum Australia, Polonia şi Japonia ar putea urma exemplul Marii Britanii. „Este ruşinos ca un eveniment sportiv, care ar trebui să promoveze pacea, este găzduit de o ţară care a transformat corupţia şi crima în politică de stat”, au precizat unii parlamentari britanici. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri