Ultima oră! Mai multe ţări şi-ar putea retrage echipele de fotbal de la Campionatul Mondial din Rusia!

Filon Stan   
in Fotbal international
14/03/2018, 15:28
Ultima oră! Mai multe ţări şi-ar putea retrage echipele de fotbal de la Campionatul Mondial din Rusia!

Uciderea fostului spion rus Sergei Skripal şi a fiicei sale, Iulia, într-un oraş din Marea Britanie ar putea duce la retragerea mai multor echipe naţionale de fotbal de la Campionatul Mondial desfăşurat în Rusia! Asta, după ce Kremlinul a refuzat să spună dacă a avut sau nu vreun rol în uciderea celor două persoane. 

Fostul ofiţer de informaţii rus Sergei Skripal şi fiica sa au fost otrăviţi (si au decedat, ulterior), într-un centru comercial din Salisbury, un oraş din sudul Angliei, cu o substanţă neurotoxică denumită Novichok, o armă chimică folosită de serviciile secrete ruse.

Australia, Polonia şi Japonia ar putea urma exemplul Marii Britanii!

Parlamentarii britanici au anunţat că se gândesc să retragă naţionala de fotbal de la Campionatul Mondial din Rusia, iar mai multe ţări, precum Australia, Polonia şi Japonia ar putea urma exemplul Marii Britanii. „Este ruşinos ca un eveniment sportiv, care ar trebui să promoveze pacea, este găzduit de o ţară care a transformat corupţia şi crima în politică de stat”, au precizat unii parlamentari britanici. 

Ştirea MOMENTULUI

Polonia – Columbia 0-1. Live video la CM 2018. Mina deschide scorul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.