News

Mai mulți copii sunt acuzați că au dat foc unei piețe din Sectorul 3. Mărturii cumplite: ”A ars tot, nu mai e nimic”

Piața 1 Decembrie din Sectorul 3 a ars din temelii, după ce mai mulți copii ar fi aruncat petarde în această zonă, în joacă.
05.12.2022 | 10:53
Mai multi copii sunt acuzati ca au dat foc unei piete din Sectorul 3 Marturii cumplite A ars tot nu mai e nimic
Incendiu Sectorul 3, la Piață. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Martorii spun că incendiul devastator a ars zeci de tarabe cu marfă, o parte din magazinele cu haine și saloanele de înfrumusețare din interiorul pieței.

Incendiu devastator în Sectorul 3 din București

Oamenii din zonă au fost treziți de zgomote puternice, de petarde. Deși nimeni nu a fost rănit, pagubele materiale sunt uriașe, potrivit Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

A fost afectată o suprafață totală de peste 1.000 de metri pătrați în doar câteva minute, după ce incendiul a cuprins piața cândva după miezul nopții.

”Am auzit o bubuitură, niște pocnitori, şi a luat foc. Au trecut nişte copii mai devreme un pic şi cred că ei au aruncat. Imediat s-a extins. De la pocnitori, de la o petardă, ceva”, povestește un martor.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns 20 de mașini de pompieri care s-au luptat cu flăcările. ”Ajunşi la faţa locului s-a constat că incendiul se manifesta la mai multe spaţii comerciale, existând posibilitatea propagării la celelalte spaţii învecinate. Aceştia au realizat şi reuşit localizarea într-un timp foarte scurt, nefiind afectate celelalte spaţii”, a transmis Marian Stoica, reprezentant ISUBIF.

“Mamă, mamă! Pleacă de acolo, bre! Ia uite ce-i aici! A ars tot, nu mai e nimic”, s-a plâns paznicul pieței. Angajații au fost treziți din somn și au ajuns de urgență la fața locului, pentru a salva ce pot din marfa prinsă în interior.

ADVERTISEMENT

”Ne-a sunat și ne-am trezit din somn, este toată marfa afectată, vă dați seama. E arsă toată piața din spate, tot a ars, nu mai e nimic”, a completat un astfel de angajat al unui magazin din piață.

”Păi, ce-am auzit de la oamenii din bloc, ei au sunat la poliție, că niște copii ar fi dat cu d-alea de sar flăcări din ele, nu mă pricep, petarde . E arsă toată piața din spate, tot a ars, nu mai e nimic”, a completat un alt om necăjit. Deși cauza oficială a incendiului nu a fost momentan stabilită, toate vocile vorbesc despre mai mulți copii care au aruncat petarde în zonă și au provocat incendiul.

ADVERTISEMENT
Tags: