Nicio categorie

Mai mulţi fani români au fost reţinuţi la graniţa cu Muntenegru. Ce s-a întâmplat!

Foarte mulţi suporteri ai naţionalei României au plecat spre Podgorica acolo unde vor să sunţină echipa lui Daum la partida cu Muntyenegru. Însă o parte dintre aceştia au avut probleme....
03.09.2017 | 19:21
Mai mulţi fani români au fost reţinuţi la graniţa cu Muntenegru. Ce s-a întâmplat!

Foarte mulţi suporteri ai naţionalei României au plecat spre Podgorica acolo unde vor să sunţină echipa lui Daum la partida cu Muntyenegru. Însă o parte dintre aceştia au avut probleme. Informaţia a fost dezvăluită de site-ul ”Uniţi Sub Tricolor”, un site al suporterilor, fiind vorba despre 10 români. Motivul invocat de vameşi este acela că respectivii ar face parte dintr-o listă cu potenţiali huligani.

Cei de la vamă i-au reţinut pe cei 10 fani ai echipei naţionale a României  după ce au anunţat că aceştia sunt trecuţi pe o linsă a fanilor care nu ar trebuie să fie lăsaţi să participe la meciuri. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Romania-Muntenegru. 10 ultraşi au fost reţinuţi!

Astfel, printr-un comunicat Peluza “Uniţi sub tricolor” a anunţat.

“Zece cetăţeni români nu sunt lăsaţi să intre în Muntenegru, la graniţa cu Serbia. Între ei sunt şi două familii care îşi cumpăraseră sejururi pe litoralul Mării Adriatice! Contactaţi telefonic la numărul de urgenţe a ambasadei din Podgorica, reprezentanţii statului român spun că nu este datoria lor şi opţiunea de a permite sau nu accesul în Muntenegru aparţine în totalitate statului gazdă.

Cetăţenii români, Răzvan C, Matei A, Şerban A, Cătălin G, Cristian D, Liviu A, Coralia L, Andreea V, Cristian M stau deja de cinci ore la graniţa de intrare în Muntenegru, cu biletele turistice în buzunar”

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri