News

Șase muncitori, prinși sub un mal de pământ, în Capitală. Doi bărbați au murit. Update

Mai mulți muncitori au fost prinși sub un mal de pământ în centrul Capitalei. Două persoane au murit.
02.08.2021 | 22:10
Sase muncitori prinsi sub un mal de pamant in Capitala Doi barbati au murit Update
Șase muncitori, prinși sub un mal de pământ, în Capitală. Doi bărbați au murit. Update
ADVERTISEMENT
02-08-2021
19:19

A fost găsită și ultima persoană căutată de salvatori

Ultimul muncitor a fost găsit. Din păcate, acesta nu era în viață. Astfel, este vorba despre două victime a eventimentului de luni după-amiază, când mai mulți muncitori au fost surprinși de prăbușirea unui mal de pământ.

„Ultima persoană a fost scoasă. Intervenția este încheiată. Victime: 50 și 53 ani la Universitar, 33 și 34 ani la Floreasca, 2 persoane decedate în vârstă de aprox 50-55 ani”, a anunțat ISU.

 

 

02-08-2021
15:15

Un muncitor a fost găsit decedat. ISU: Operațiunile de căutare continuă

ISU Bucureşti-Ilfov a anunțat că şi cel de-al treilea muncitor care era prins până la talie a fost scos din şanţ. Acesta este conştient, stabilizat.

Totodată, în urma acţiunilor de căutare a fost găsită şi o persoană decedată, care a fost cuprinsă integral de pământ.

Un muncitor a fost găsit decedat. ISU: Operațiunile de căutare continuă. Sursa foto: ISU

Autoritățile anunță că, în continuare, caută muncitori posibil prinşi sub pământ, întrucât numărul exact al victimelor nu se cunoaşte deocamdată.

02-08-2021
14:32

ISU: ”S-ar putea să fie mai multe persoane acoperite de pământ”

Purtătorul de cuvânt al ISU a transmis că un bărbat de 50 de ani a fost transportat la Spital Universitar, iar un bărbat de 33 de ani la Spitalul Floreasca. Ambele victime sunt conştiente.

Acesta a adăugat că s-ar putea să fie mai multe persoane prinse integral sub pământ, nu doar cei doi muncitori pentru care se intervine.

”În acest moment avem doi muncitori transportați la spital, îngropați până la talie. Salvatorii intervin pentru stabilizarea malului. Un bărbat este prins până la talie, este conștient. Cel mai probabil vom reuși să-l scoatem.

Pe de altă parte, se lucrează pentru căutarea celor două persoane îngropate integral. Unul a fost găsit, iar salvatorii SMURD îi acordă primul ajutor. Prezumăm că se mai află o singură persoană dispărută. S-ar putea să fie mai multe”, a precizat Daniel Vasile, de la ISU București-Ilfov. 

Incident grav în Capitală Mai mulți muncitori au fost surprinși de prăbușirea unui mal de pământ în centrul Capitalei. Salvatorii acționează contratimp pentru salvarea oamenilor.

Din primele informații oferite de ISU București, două persoane au fost extrase de sub pământ, doi bărbați fiind transportați la spitalul Floreasca în stare de conștiență.

ADVERTISEMENT

În prezent, se acționează pentru extragerea celui de al treilea muncitor și pentru căutarea celorlalți doi dispăruți. Concomitent se stabilizează malurile șanțului, care are peste 2 metri adâncime

Mai mulți muncitori, prinși sub un mal de pământ, în Capitală. Salvatorii ISU intervin

Mai multe persoane au fost prinse sub un mal de pământ lângă Biblioteca Națională din București.

ADVERTISEMENT

Salvatorii anunță că este posibil ca alte două persoane să fie integral acoperite cu pământ. Două persoane au fost transportate deja la spital.

”Intervenim pentru extragerea mai multor persoane surprinse de prăbușirea unui mal de pământ in zona Biblioteca Națională. 2 muncitori au fost scoși, se lucrează pentru extragerea celui de ai treilea.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor furnizate de șeful echipei care efectua lucrări este posibil ca alți doi muncitori sa fie acoperiți integral de pământ.

Intervine Detașamentul Special de Salvatori cu accesorii pentru intervenție”, anunță ISU într-un comunicat.

ADVERTISEMENT
Mai mulți muncitori, prinși sub un mal de pământ, în Capitală. Salvatorii ISU intervin. Sursa foto: ISU

Salvatorii au transmis că un bărbat de 50 de ani a fost transportat la Spital Universitar, iar un bărbat de 33 de ani la Spitalul Floreasca. Ambele victime sunt conștiente.

”Se lucrează pentru extragerea celui de-al treilea muncitor şi pentru căutarea celorlalți doi dispăruti. Concomitent se stabilizează malurile şantului, care are peste 2 metri adâncime”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Un număr de peste de 30 de salvatori acționează la locul incidentului, care a avut loc în urmă cu o oră.

ADVERTISEMENT
Tags: