News

Mai mulți pietoni au fost spulberați pe șoselele din țară. Tânără de 28 de ani, lovită mortal în Giurgiu

Ziua de miercuri a fost una neagră pe șoselele din țară. Mai mulți pietoni au fost spulberați în accidente rutiere. O tânără de 28 de ani a fost lovită mortal, în Giurgiu.
08.02.2023 | 14:52
Mai multi pietoni au fost spulberati pe soselele din tara Tanara de 28 de ani lovita mortal in Giurgiu
Val de accidente cu pietoni loviți pe șosele. Tânără de 28 de ani din Giurgiu, accidentată mortal. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mijlocul săptămânii a adus un val de accidente în România în care au fost implicați pietoni. Din păcate, unii au au sfârșit tragic, iar alții sunt în stare gravă pe un pat de spital.

Val de accidente cu pietoni loviți pe șosele. Tânără de 28 de ani din Giurgiu, accidentată mortal

Cel mai grav eveniment rutier de miercuri, 8 februarie, a fost consemnat în Giurgiu. În jurul orei 9.00, o șoferiță de 30 de ani a lovit mortal o femeie în vârstă de 28 de ani, în localitatea Prundu.

ADVERTISEMENT

Tragicul accident s-a produs pe Drumul Național 41. Victima este tot din județul din sudul țării, din localitatea Hotarele. Șoferița responsabilă de acest eveniment este din București. Ea a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ.

”La data de 8 februarie a.c., ora 09.15, pe D.N 41, în localitatea Prundu, județul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicat un autoturism și un pieton. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul pietonului, o femeie, de 28 de ani, din localitatea Hotarele, județul Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Conducătorul auto, o femeie de 30 de ani, din municipiul București a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. În cauză, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, conform IPJ Giurgiu.

Pieton lovit în Constanța. Victima este în stare de inconștiență

După prânz, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a intervenit de urgență la un accident produs în municipiul Constanța. Din informațiile presei locale, un pieton a fost lovit de o mașină pe bulevardul Aurel Vlaicu nr, 84. Victima este inconștientă.

ADVERTISEMENT

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul, informează Ziua Constanța.

Femeie de 76 de ani, acroșată pe o trecere de pietoni din Buzău

În prima parte a zilei de miercuri, o bătrână de 76 de ani a fost lovită pe o trecere de pietoni din județul Buzău. Șoferul aflat la volanul autoturismului are 65 de ani.

ADVERTISEMENT

Femeia rănită a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În această cauză s-a întocmit un dosar penal. Cei de la poliție continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT