News

Mai mulți piteșteni au fost dați afară din bloc pentru că aruncau gunoi pe geam. Decizia Primăriei

13.03.2021 | 11:51
Mai multi pitesteni au fost dati afara din bloc pentru ca aruncau gunoi pe geam Decizia Primariei
ADVERTISEMENT

O familie din Pitești a fost dată afară din bloc pentru că arunca gunoi pe geam. Oamenii locuiau într-un imobil cu locuințe sociale din Pitești.

Potrivit martorilor, familia arunca gunoi de la geam, fiind filmați de polițiștii locali în momentul în care aruncau resturi pe fereastră.

ADVERTISEMENT

Cu toate că a fost amendată de două ori și avertizată, familia a continuat să arunce gunoaie pe geam, astfel că autoritățile au decis evacuarea acesteia din blocul de locuințe sociale.

Familie evacuată din bloc pentru că arunca gunoi pe geam

Inițial, echipaje ale Primăriei Pitești au făcut curățenie în cartier, însă au observat că gunoaiele apăreau în scurt timp. Au fost montate inclusiv camere de supraveghere care au surprins momentul în care oamenii aruncau gunoaie pe geam.

ADVERTISEMENT

Potrivit Poliției, în ultima filmare se vede cum un bărbat aruncă pe geam o hârtie și o pungă, însă acest lucru a pus capac situației, fiind deja la a treia abatere. Pe lângă faptul că vor fi evacuați, oamenii vor fi buni de plată pentru perioada în care au locuit în acel bloc, pus la dispoziție de Primărie.

“Este a treia oară în care familia din blocul cu locuințe sociale din G1 este surprinsă de camera video cum aruncă gunoaie pe fereastră! De la 1 aprilie, locatarii apartamentului supravegheat nu vor mai putea locui în G1. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului va cere în instanță evacuarea familiei și recuperarea sumei de 4566 de lei, cât datorează municipalității Pitești la chirie și întreținere“, au anunțat reprezentanții Primăriei Pitești.

ADVERTISEMENT

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE UN BĂRBAT ARUNCĂ GUNOI PE GEAM

Poliția Locală Pitești va continua să supravegheze zona pentru a descuraja astfel de porniri demne de evul mediu.