Life

Mai mulți prezentatori PRO TV, testați de COVID și bagați în izolare la domiciliu. Reacția oficială a trustului. EXCLUSIV

17.11.2020 | 15:22
Mai multi prezentatori PRO TV testati de COVID si bagati in izolare la domiciliu Reactia oficiala a trustului EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a fost confirmată cu noul coronavirus, iar după ce vedeta a intrat în carantină la domiciliu, mai mulți angajați Pro tv au fost testați de COVID-19, după care băgați în izolare. FANATIK dezvăluie în exclusivitate că toată tura de prezentatori care a intrat în contact cu Neti Sandu, dar și cu alți angajați confirmați cu noul coronavirus au fost băgați în izolare și au efectuate teste pentru a afla dacă au fost infectați cu virusul SARS COVID-19.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Andreea Marinescu, Cosmin Stan, Diana Enache și Roxana Hulpe, plus cameramanii, reporterii și întreaga echipă care a lucrat în ultima săptămână și a venit în sediul de pe Pache, toți sunt în izolare la domiciliu, după ce au intrat în contact cu persoane bolnave de coronavirus din interiorul trustului PRO TV, inclusiv Neti Sandu.

ADVERTISEMENT
Roxana Hulpe, alături de Cosmin Stan
Roxana Hulpe, alături de Cosmin Stan

În acest sens, i-am contactat pe oficialii trustului Pro tv, care au confirmat că zvonurile sunt adevărate, însă că atât prezentatorii, cât și restul echipei sunt în stare stabilă, testați de covid, iar primele teste au ieșit negative.

Prezentatorii de pe Pache și colegii lor vor sta, totuși, în izolare, pentru a fi siguri că nu au contactat virusul, iar după cel de-al doilea test vor avea certitudinea că sunt sănătoși și nu reprezintă un pericol pentru cei din jur.

ADVERTISEMENT
Andreea Marinescu, Lavinia Petrea și Cosmin Stan
Andreea Marinescu, Lavinia Petrea și Cosmin Stan

„Toată echipa de prezentatori Știrile PRO TV din această tură a fost testată, iar rezultatele sunt negative. La nivel de companie, depunem în continuare toate eforturile necesare pentru a ne asigura că riscul de contaminare este minim”, este punctul de vedere oficial al reprezentanților trustului PRO TV, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Neti Sandu, confirmată pozitiv cu noul coronavirus

Celebrul astrolog de  la Pro TV a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, iar FANATIK a obținut un punct de vedere oficial cu privire la starea de sănătate a prezentatoarei Neti Sandu.

ADVERTISEMENT

„Neti Sandu, așa cum a confirmat, se simte relativ bine. Nu are nevoie de spitalizare, ca atare va rămâne acasă în izolare, păstrând în permanență legătura cu medicul de familie”, au mai menționat reprezentanții Pro TV, pentru FANATIK.

Prezentatoarea PRO TV a făcut declarații pe marginea subiectului, după ce gândul.ro a publicat informația cu privire la starea de sănătate a astrologului Neti Sandu. „Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine. Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere.

Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație.”, a declarat Neti Sandu.

ADVERTISEMENT