News

Mai mulți șerpi încolăciți filmați în Timișoara de o familie care se plimba pe malul Begăi: „Erau peste 10” – Video

19.05.2020 | 11:00
Mai multi serpi incolaciti filmati in Timisoara de o familie care se plimba pe malul Begai Erau peste 10  Video
ADVERTISEMENT

O familie din Timișoara a avut parte de o experiență horror la o banală plimbare pe malul Begăi. Profitând de relaxarea măsurilor de restricție, timișorenii s-au plimbat pe malul Begăi unde au văzut că nu doar ei au ieșit din izolare, ci și șerpii.

Peste 10 șerpi încolăciți pe malul Begăi, la câțiva metri de trecători

Nu erau puțini, ba chiar persoana care a filmat întreaga scenă cu șerpii încolăciți susține că în locul respectiv există chiar un cuib.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care ieșise la promenadă cu familia susține că nu este foarte sigur să te plimbi în această perioadă pe malul Begăi. Cu toate acestea, copiii lui și nevasta au fost uimiți de ceea ce au văzut, celor mici chiar plăcându-le.

„Am ieşit la plimbare sâmbătă şi mergând pe malul Begăi am văzut această grămadă de şerpi. Zona este unde se află terasa MP Riverside. Mie nu mi-e frică de ei că știu că sunt de apă, dar am mai fost cu soţia şi cu copiii care au rămas uimiţi. Nu au mai văzut aşa ceva, nici eu nu am văzut până acum atât de mulți.”, a declarat Cristi Munteanu, cel care a filmat scena, potrivit expressdebanat.ro.

ADVERTISEMENT

Șerpii nu sunt periculoși, transmite viceprimarul Timișoarei

„Nu cred că este sigur să te plimbi pe malul Begăi în condiţiile astea, dar nici nu ai ce să le faci. Nu au încercat să atace, dar s-au speriat când ne-au văzut şi au început să plece. Erau peste 10 oricum”, a mai spus Cristian.

Autoritățile locale au vrut să îi liniștească pe timișoreni, iar viceprimarul orașului de pe Bega le-a transmis că nu trebuie să se teamă de acești șerpi, căci sunt șerpi de apă și nu au venin și nici nu atacă oamenii.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care au ieșit atât de mulți la suprafață acum este pentru că e perioada lor de împerechere, spune, conform aceleiași publicații locale, viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu.

 

 

Tags: