News

Mai mulţi tineri au făcut grătar pe malul Mureşului! Şi-au montat cortul ca să fie „acasă”. Ce s-a întâmplat când a venit Poliţia

01.05.2020 | 23:49
Mai multi tineri au facut gratar pe malul Muresului Siau montat cortul ca sa fie acasa Ce sa intamplat cand a venit Politia
Mai mulţi tineri au făcut gratar pe malul Mureşului! Şi-au montat cortul ca să fie acasă. Ce s-a întâmplat când a venit Poliţia. Sursa Foto: alba24.ro
ADVERTISEMENT

Trei tineri din Alba au fost amendaţi cu 2000 de lei pentru că şi-au aşezat corturile pe malul râului Mureş şi au făcut grătar. Celelalte trei persoane care au fost invitate la petrecere au primit avertisment.

Mai mulţi tineri au făcut grătar pe malul Mureşului! Şi-au montat cortul ca să fie “acasă”

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Alba, şase tineri din localitatea Ciumbrud au făcut grătarul de 1 mai, în ciuda faptului că autorităţile au făcut apel la populaţie să stea în case şi să respecte ordonanţele militare.

ADVERTISEMENT

“Trei dintre tineri şi-au aşezat corturile pe malul râului Mureş, între localităţile Pagida şi Ciumbrud, iar la > au chemat încă trei prieteni.

Nu au apucat să se bucure cum se cuvine, pentru că au fost surprinşi de o patrulă de jandarmi care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu”, au afirmat reprezentanţii Jandarmeriei Alba.

ADVERTISEMENT

Zece tineri din Olt au ieşit la iarbă verde şi s-au filmat pe Facebook!

După ce au fost amendaţi cu câte 2000 de lei, tinerii şi-au adunat corturile şi au plecat spre case.

Nu au fost singurii din ţară care nu au vrut să renunţe la grătarul de 1 mai. Zece tineri din Olt au ieşit la iarbă verde pentru tradiţionalul grătar. Însă, unul dintre ei a filmat petrecerea pe Facebook.

ADVERTISEMENT

“În urma imaginilor apărute pe o reţea de socializare, în care apar mai multe persoane care petrec ziua de 1 Mai în aer liber, nerespectand ordonanţele militare, poliţiştii din cadrul Sectiei de Poliţie Rurală Osica s-au autosesizat şi efectuează verificări pentru a le identifica şi pentru a stabili situaţia de fapt, urmând a fi luate măsuri legale”, a transmis IPJ Olt.

Până în acest moment, unul dintre tineri a fost identificat, însă poliţiştii îi caută şi pe ceilalţi participanţi la petrecere.

ADVERTISEMENT