Fotbal intern

Mai nou i se spune „Dinvenin”. Cornel Dinu „mușcă” în ultima vreme pe toată lumea. Rău! A ajuns un… Mister patologic!

19.04.2019 | 11:19
Mai nou i se spune Dinvenin Cornel Dinu musca in ultima vreme pe toata lumea Rau A ajuns un Mister patologic

Cornel Dinu, la fel ca și Dinamo, echipă al cărei simbol este, fără nicio discuție, nu traversează cea mai bună perioadă din viața sa. Se ceartă cu toată lumea, nu are decât comentarii ironice, uneori chiar grosiere la adresa întregii suflări fotbalistice din țară, pare din ce în ce mai rupt de „jungla asta în care am ajuns să trăim”, el o spune, este din ce în ce mai (de) neînțeles… Mai nou i se spune „Dinvenin”…

Mai nou i se spune „Dinvenin”. Cornel Dinu „mușcă” în ultima vreme pe toată lumea. Rău! A ajuns un… Mister patologic!

Ironia din discursul lui Cornel Dinu a devenit cvasi-totală. Se poate spune că a ajuns un… Mister patologic! FANATIK a selectat ultimele „ieșiri la rampă” ale sale, în care acuză, doar nu degeaba i se spune „Procurorul”, pe mai toată lumea din jur. Nu prea există nimeni care să merite laude în viziunea sa, toată suflarea fotbalistică mioritică fiind demnă de disprețul său șficuitor. Citiți și convingeți-vă! …Și am luat în vizor doar ultimele 3 luni… În care „Dinvenin” a făcut praf, de exemplu, pe Dan Petrescu și Mihai Teja, după, e adevărat, marele nul care a fost meciul nul CFR Cluj – FCSB 0-0, din 14 aprilie, în Gruia, etapa 5 din play-off.

Cornel Dinu are drept ținte predilecte pe Gigi Becali și Mihai Teja. Citește cum i-a făcut praf în revista FANATIK din aprilie! Și nu numai pe ei doi!
Cornel Dinu are drept ținte predilecte pe Gigi Becali și Mihai Teja. Citește cum i-a făcut praf în revista FANATIK din aprilie!

„N-avea cum să nu ne ia somnul… Suferim când vedem astfel de chinuri ale fotbalului. Greu de crezut că s-a ajuns la mascarada asta. Sunt două echipe care vor să joace în Europa, să ia bani, dar chinuie fotbalul. Ce să mai zic de antrenori… Te uiți la săracul Teja, nu are nicio treabă cu dârzenia machedonilor. Dan Petrescu e un ciugulitor disperat. Mi-a rămas pe retină o imagini din tinerețe, de acum 30 de ani, citeam «Căderea Constantinopolului». Era o scenă teribilă: o întâlnire între Gingis-Han cocoșat și Timur Lenk șchiop. Ziceau: «Uite, mă, cum a ajuns lumea asta. Un cocoșat și un chior o conduc»”

Citește în revista FANATIK din aprilie alte „mostre” de ironie marca „Dinvenin”!

Este numai un „citat” din multe altele, pe care le poți citi în numărul din aprilie al revistei FANATIK, acum la toate chioșcurile de difuzare a presei. Cornel Dinu nu iartă pe nimeni, dintre „țintele” ironiei sale devastatoare amintind aici pe Gigi Becali, MM Stoica, Dinu Gheorghe, Devis Mangia, selecționerul Cosmin Contra și mulți, mulți alții. Îi găsești, alături de „caracterizările” făcute de „Dinvenin”, în două pagini pline de venin… pardon, umor am vrut să spunem, pentru că o să râdeți cu poftă, în revista FANATIK din aprilie!

Cornel Dinu se ceartă cu toată lumea fotbalistică mioritică. Citește în revista FANATIK din aprilie ironiile șficuitoare din ultima vreme ale „Procurorului” . Gigi Becali și Mihai Teja sunt „țintele” preferate
Cornel Dinu se ceartă cu toată lumea fotbalistică mioritică. Citește în revista FANATIK din aprilie ironiile șficuitoare din ultima vreme ale „Procurorului”

Pentru că, nu uita, a apărut numărul din aprilie al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante, pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini la numai 5 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

  • 71 de ani va împlini Cornel Dinu pe 2 august
  • 454 de meciuri și 53 de goluri are Cornel Dinu în prima divizie, toate la Dinamo, singurul club la care a jucat
  • 17 ani a jucat Cornel Dinu la Dinamo, între 25.09.1966 (0-1 cu Steagu Roșu Brașov) și 18.06.1983 (1-1 cu Universitatea Craiova), ambele în „Ștefan cel Mare”
  • 10 trofee a cucerit Cornel Dinu ca jucător: 8 titluri (1971, 1973, 1975, 1977, 1982, 1983) și 2 Cupe (1968, 1982)
  • 4 trofee ca antrenor are Cornel Dinu: 2 campionate (200 și 2002) și 2 Cupe (2000 și 2001), toate cu Dinamo
  • 3 ani a fost Cornel Dinu „cel mai bun fotbalist român”: 1970, 1972, 1974