News

Mai poate sau nu Andreea Bălan să aibă copii? A răspuns chiar ea, cu adâncă tristețe

05.04.2019 | 09:58
Mai poate sau nu Andreea Balan sa aiba copii A raspuns chiar ea cu adanca tristete

După ce a trecut printr-o naștere prin cezariană cu probleme foarte mari, Andreea Bălan a vorbit despre posibilitatea de a mai avea copii. A fost la un pas de moarte, iar asta a lăsat semne adânci atât pe corpul ei, cât și în sufletul artistei. La prima apariție publică după ce a fost operată de trei ori, iubita lui George Burcea a făcut mărturisiri care au sfâșiat inimile telespectatorilor.

Andreea Bălan a spus chiar ea dacă mai poate sau nu să aibă copii

Invitați în emisiunea lui Dan Capatos, Andreea Bălan și George Burcea s-au arătat fericiți că au trecut cu bine peste cea mai grea cumpănă din viața lor. ”Copii nu cred că mai pot avea…”, a recunoscut Andree în direct, cu adâncă tristețe în ochi. Nu de puține ori, Andreea Bălan a spus că își dorește o familie numeroasă, cu care să împartă cele mai frumoase momente din viața ei. Ar fi avut-o de mult, dacă nu ar fi trecut prin unele încercări ale vieții, cum a fost episodul cu Keo.

Da, indiferent de ce erau, băieți sau fete, noi ne doream doi copii. E suficient, mulțumim că sunt sănătoși. Noi să fim sănătoși…, a spus și George Burcea, cu aceeași urmă de regret, dar mulțumit că mama fetițelor sale este bine acum.

Andreea Bălan a fost ajutată de mama ei, care în perioada de cumpănă a stat alături de micuța Ella
Andreea Bălan a fost ajutată de mama ei, care în perioada de cumpănă a stat alături de micuța Ella

Când revine Andreea Bălan pe scenă

Andreea Bălan a spus că își dorește enorm să revină pe scenă, să facă mișcare și să simtă din nou căldura publicului. Momentan, însă, ar fi cazul să stea liniștită acasă pentru că starea de sănătate nu îi permite decât să cânte. Slavă Domnului, Andreea nu și-a pierdut vocea și talentul.

Acum nu pot să fac nimic, stau în casă și mă odihnesc. Pot să cânt, nu mi-am pierdut vocea și mâine dacă aș avea concert aș putea să cânt. Am mai multe restricții decât la o operație de cezariană normală. Nu pot să fac toate acele acrobații alături de Petrișor. O să aștept vreo patru luni ca să cânt. Încep în iunie concertele”, a explicat Andreea Bălan, la Xtra Night Show.