Sport

Mai poate Simona Halep să câștige un nou Grand Slam? „Contează foarte mult motivația și sănătatea!”

Andrei Pavel, fostul antrenor al Simonei Halep, în colaborare cu Darren Cahill, a vorbit despre ceea ce are nevoie tenismena româncă pentru a câștiga un nou Grand Slam.
02.05.2022 | 14:05
Mai poate Simona Halep sa castige un nou Grand Slam Conteaza foarte mult motivatia si sanatatea
Andrei Pavel, fostul antrenor al Simonei Halep, în colaborare cu Darren Cahill, a vorbit despre ceea ce are nevoie tenismena româncă pentru a câștiga un nou Grand Slam
ADVERTISEMENT

Simona Halep (21 WTA) a trecut fără probleme de primele două tururi de la WTA Madrid, unde le-a întâlnit pe Shuai Zhang (40 WTA) și Paula Badosa (2 WTA).

Andrei Pavel a dezvăluit ce are nevoie Simona Halep pentru a câștiga un nou Grand Slam

Andrei Pavel susține că Simona Halep mai poate să câștige un Grand Slam, chiar dacă a ajuns la vârsta de 30 de ani. Acesta este părere că jucătoarea româncă are nevoie de motivația și „răutatea” ei caracteristică.

ADVERTISEMENT

„Din punct de vedere tactic, nu ar trebui să schimbe nimic. La ea contează foarte mult motivația și sănătatea. Aceste două lucruri sunt cele mai importante pentru Simona acum.

Experiență are cât cuprinde, iar Simo acum are nevoie de sănătate și motivație.

Sunt acum niște jucătoare puternice pe care trebuie să le bată, e un nou lider, Iga Swiatek, care momentan e în cea mai bună formă, dar eu cred că Simona, dacă e motivată și are răutatea ei caracteristică, mai poate să câștige un Grand Slam”, a declarat Andrei Pavel, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase nu vede cu ochi buni colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou

Ilie Năstase susține că, în opinia sa, Simona Halep ar fi trebuit să continue colaborarea cu Darren Cahill, alături de care a cucerit zece turnee, printre care și un titlu de Grand Slam (Roland Garros 2018).

„Ea știe câtă încredere are în Mouratoglou. Deocamdată, e la început. Trebuie să le dăm timp să se cunoască mai bine, să meargă la turnee importante, că acolo se vede valoarea unui antrenor.

ADVERTISEMENT

Eu o vedeam cu Darren Cahill mai bine. A mers bine cu băiatul ăla, nu știu ce s-a întâmplat. Numai ea știe, pentru că e zi de zi cu antrenorul. Ea știe ce are nevoie.

Eu zic să-i lăsăm în pace puțin, câteva turnee, să se obișnuiască unul cu celălalt. E la început, e o relație nouă”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: