Sport

Mai rău nu se poate! A fost cumpărat de Gigi Becali cu 600.000 de euro, iar acum a semnat cu ocupanta ultimului loc din Liga 3

Gabriel Matei, fostul fundaș al FCSB, a ajuns în al treilea eșalon, și a schimbat o echipă cu pretenții la promovare cu una situată pe ultima poziție!
08.02.2023 | 08:29
Mai rau nu se poate A fost cumparat de Gigi Becali cu 600000 de euro iar acum a semnat cu ocupanta ultimului loc din Liga 3
Gabi Matei, jucător pe care Gigi Becali plătea 600.000 de euro, a ajuns acum la o echipă aflată pe ultimul loc în Liga a 3-a.
ADVERTISEMENT

În 2011, Gabriel Matei era achiziționat de FCSB de la Pandurii pentru 600.000 de euro. Era văzut, la acel moment, drept un candidat pentru postul de fundaș dreapta al naționalei. Însă cariera sa avea să aibă o traiectorie descendentă.

Gabi Matei, de la 600.000 de euro plătiți de Becali, la Vedița Colonești, lanternă roșie într-una din seriile Ligii a 3-a

Cumpărat de la Pandurii, Gabi Matei a fost timp de patru sezoane în efectivul trupei lui Gigi Becali. Perioadă în care a pus în palmares două titluri, o Cupă, o Supercupă și Cupa Ligii.

ADVERTISEMENT

Succese la care însă contribuția sa a fost minimă, bifând doar o duzină de meciuri. Și aceasta din pricina accidentărilor care l-au obligat și la mai multe operații.

Acestea l-au pus și-n imposibilitate să-i dea dreptate managerului general Mihai Stoica. Cel care miza pe calitățile sale și-l vedea drept un candidat pentru prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

La FCSB, episoade pentru presa mondenă

Astfel, din acea perioadă rămân mai degrabă episoadele care l-au adus în atenția presei specializate în mondenități, legate de relația cu iubita sa, Mădălina Pamfile.

A fost acuzat de aceasta că a atacat-o cu cuțitul. Apoi, sub influența alcoolului, dar și extrem de agitat, și tăiat la mână, a ajuns, cu cătușe, la secția de poliție. După un caz în care s-a vorbit și despre o posibilă tentativă de sinucidere.

ADVERTISEMENT

În plus, a mai existat și un alt episod bahic, după o ieșire în club, alături de vârful de atac muntenegrean Stefan Nikolic, colegul său de echipă. Atunci când a fost filmat vomitând în taxi, după cum declara Becali.

După plecarea de la FCSB, Gabi Matei a schimbat echipă după echipă

În 2015 a plecat de la FCSB la FC Brașov. Avea ulterior să schimbe o mulțime de echipe. Din țară, precum Academica Clinceni, Târgu Mureș, Concordia Chiajna, FC Argeș sau Astra Giurgiu. Iar în străinătate, Gornik Leczna (Polonia), Zira (Azerbaidjan), Termalica (Polonia).

ADVERTISEMENT

În vară a decis să semneze pentru ACSO Filiași, formație care are drept obiectiv promovarea. Și care ocupă poziția secundă în Seria 7 a Ligii a 3-a.

Acum însă, face un pas înapoi, în același eșalon, schimbând seria. A semnat cu ACS Vedița Colonești, ultima clasată din seria 6 a Ligii 3. Formație care a obținut un singur succes în 15 partide și a adunat numai 6 puncte până acum.


  • 4,55 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X pauză / 2 final” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: