Life

Mai sunt prieteni Sorin și Starlin de la Survivor România? Misterul a fost deslușit

Mai sunt prieteni Sorin și Starlin de la Survivor România? Războinicii au lămurit misterul frăției dintre ei!
07.07.2021 | 13:25
Mai sunt prieteni Sorin si Starlin de la Survivor Romania Misterul a fost deslusit
ADVERTISEMENT

Sorin și Starlin de la Survivor România s-au avut ca frații în Republica Dominicană. Au fost aproape unul de celălalt la bine și la greu.

S-au încurajat pe trasee și au făcut front comun atunci când unul dintre ei era atacat de faimoși, în special de Jador.

ADVERTISEMENT

Cei doi au avut în comun și conflictul cu Albert Oprea. L-au acuzat că a recurs la strategia victimizării pentru a fi votat de public. Amândoi au spus despre Albert că nu era bun din punct de vedere sportiv, iar asta a creat o serie de conflicte pe insulă.

Sorin și Starlin de la Survivor România: prietenia continuă

După ce au părăsit competiția, cei doi s-au văzut de câteva ori, însă de la o vreme drumurile lor s-au separat puțin.

ADVERTISEMENT

Fanii au început să creadă că nu mai sunt prieteni deoarece nu au mai fost văzuți împreună. Sorin și Starlin au ținut să lămurească acest aspect contrazicând toate speculațiile apărute în ultima vreme.

„Prietenia noastră este pentru o viață! Frate for life”, a transmis Starlin pe Instagram clarificând totul.

ADVERTISEMENT

De altfel, și Sorin a spus că este în continuare prieten cu Starlin în cadrul unui live realizat recent pe rețeaua de socializare. Fostul războinic a spus că fiecare a avut treburi de făcut.

Nu au mai avut cum să se intersecteze, dar asta nu a schimbat nimic între cei doi. Sunt la fel de buni prieteni cum erau și în reality-show-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Sorin și-a tatuat mâna dreaptă

Sorin a mai împărtășit fanilor un alt lucru important din viața lui. Bărbatul a ajuns la salonul de tatuaje pentru a-și tatua mâna dreaptă.

Nu a vrut să spună ce fel de tatuaj își va face. Înainte de a merge la salon, acesta s-a consultat cu fanii săi și le-a cerut sfaturi în legătură cu tatuajul pe care urma să și-l facă.

Cei mai mulți dintre urmăritorii lui Sorin sunt convinși că desenul de pe mână pe care și l-a făcut Pușcașu are legătură cu Survivor România.

Sorin a mai spus că a primit o serie de sugestii în privat de la fani. Pe unele nu a vrut să le spună public pentru a nu deschide alte discuții, căci s-a săturat să tot fie atacat chiar și atunci când glumește.

 

ADVERTISEMENT