Life

Mai ții minte Grupul Vouă? Revenirea surprinzătoare a celui mai vechi grup umoristic din România

15.09.2020 | 20:26
Mai tii minte Grupul Voua Revenirea surprinzatoare a celui mai vechi grup umoristic din Romania
Mai ții minte Grupul Vouă? Revenirea surprinzătoare a celui mai vechi grup umoristic din România. Sursa foto: cotidianul.ro
ADVERTISEMENT

Grupul Vouă, unul dintre cele mai vechi grupuri umoristice din România, revine pe micile ecrane cu noi episoade senzaționale. Comedianții vor putea fi văzuți pe sticlă la Tele8abc, post care se pregătește de lansare.

Celebra trupă a încheiat contractul cu Național TV, după ce postul nu le-a mai plătit salariile de luni bune. În plus, pe micile ecrane rulau doar episoade vechi, lucru care nu era deloc pe placul membrilor Grupului Vouă.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea a fost făcută de unul dintre membrii grupului umoristic care a ținut să precizeze că numai o parte din Vouă va continua să apară pe micile ecrane. În prezent, nu se știe ce se va întâmpla cu ceilalți membrii ai echipei.

Grupul Vouă, revenire de senzație la televizor. Unde pot fi văzuți

Primele informații arată că, cel care a decis să facă această schimbare importantă este liderul trupei, nimeni altul decât actorul cu origini congoleze Victor Yila. Acesta a venit în România în anul 1983, fiind „școlit” de regretații Ștefan Iordache și Iurie Darie.

ADVERTISEMENT

Situația le convenea patronilor, dar nu era pe placul membrilor grupului. Cel care se pare că a decis că trebuie să se facă o schimbare a fost unul dintre liderii trupei, Victor Yila.

O parte din grupul «Vouă» se va muta din toamnă la noul post Tele7ABC – post care se pregătește acum și care se va lansa în curând. Băieții erau nemulțumiți de contractul lor cu Național TV”, a mărturisit o persoană din echipa grupului umoristic, informează cancan.ro

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, persoana din echipa Vouă a declarat că în momentul de față se redifuzează show-uri filmate în urmă cu ani buni. Totodată, se pare că reîntoarcerea pe sticlă va avea loc în genul serialului „Las Fierbinți”, difuzat de Pro TV.

De asemenea, informațiile mai arată că decorul Grupului Vouă va fi undeva la țară, cel mai probabil o fermă, în timp ce renumitul serial de la Pro TV este filmat într-o cârciumă din județul Ialomița.

ADVERTISEMENT

„De fapt, pe sticlă se redifuzează de câțiva ani fostele lor show-uri, ei nemaiprimind de ceva timp salariu. Băieții vor face la noul post TV un nou serial în genul «Las Fierbinți», decorul însă fiind o fermă”, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: