Fotbal intern

Mai vine Rusescu la FCSB? “Armăsar, acum băbăciune”. Ce ofertă a primit Gnohere

04.07.2018 | 21:02
Mai vine Rusescu la FCSB Armasar acum babaciune Ce oferta a primit Gnohere
ADVERTISEMENT

Raul Rusescu nu a mai jucat de ceva timp la Osmanlispor, dar nu se lasă bătut şi cere un salariu imens în cotinuare. Dorit la FCSB, fostul golgeter al roş-albaştrilor are pretenţii financiare foarte mari.

„Rusescu face nişte nazuri, că el vrea 30 de mii de euro pe lună. Eu i-am dat 20 de mii de euro, dar el vrea 30. L-am dat de tânăr, de armăsar, şi îl iau acum băbăciune şi să îi dau şi 30 de mii? Nu se face transferul dacă nu vrea 20 de mii”, a spus Gigi Becali, la un post de televiziune. De asemenea, Becali a anunțat că nu a renunțat la fostul atacant al lui Dinamo, Adam Nemec: “Nu îl las pe Nemec, până nu îşi dă seama că nu îi oferă nimeni ce îi ofer eu. Eu cred că va veni”.

ADVERTISEMENT

Rusescu la FCSB, Gnohere împrumutat?

Gigi Becali susţine că Harlem Gnohere a avut şi el o ofertă de a pleca de la FCSB, după ce roş-albaştrii i-au vândut pe Budescu şi Alibec la formaţia lui Şumudică, Al Shabab. Cu toate acestea, Gigi Becali nu a vrut să renunţe la golgeterul din sezonul recent: „Am avut o ofertă cu împrumut 300 de mii de euro, eu am spus că nu îl dau împrumut că e golgeterul nostru. Dar nu am nimic pentru Gnohere deocamdată, decât vorbe.”

Cât despre strategia din campania de transferuri, Becali a spus: „E nevoie de un fundaş central şi de doi atacanţi. Eu pot să investesc toţi banii şi să mai pun 5 milioane, sau să nu mai investesc niciun ban. Dar dacă îl vând pe Gnohere, mai am nevoie de încă un atacant în plus.”

ADVERTISEMENT