Life
notix pixel id

Maia a făcut-o pe Teo Trandafir să plângă. Apariție neașteptată în propria emisiune: „Fără mama nu aș fi”

Maia a făcut-o pe Teo Trandafir să verse câteva lacrimi în direct. Fiica prezentatoarei de la Kanal D a luat-o prin surprindere pe vedetă.
02.06.2021 | 16:32
Maia a făcut-o pe Teo Trandafir să plângă. Apariție neașteptată în propria emisiune: „Fără mama nu aș fi”
Teo Trandafir, emoționată până la lacrimi după ce a văzut mesajul de la Maia de ziua ei. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Maia i-a transmis cel mai frumos mesaj lui Teo Trandafir de ziua ei și cel mai profund totodată. Prezentatoarea de la Kanal D a rămas șocată atunci când a văzut că fiica ei a participat în rubrica „Test de vedetă”.

Teo nu se aștepta nicio secundă la această surpriză. Maia a complotat cu echipa Kanal D și cu jurnalistul Sergiu Negoțiu Piloff pentru ca surpriza să iasă  ca la carte.

Fiica lui Teo Trandafir a primit câteva bilețele în timp ce se plimba cu Sergiu cu mașina pe care erau așternute niște rânduri ce trebuia să le completeze.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a văzut-o pe fiica ei. Ce i-a transmis Maia mamei sale de ziua sa de naștere

La unele dintre propozițiile scrise pe foi Maia nu a putut continua. Unul din acele texte a făcut-o pe Teo să plângă: „Fără mama nu aș fi… Nu am ce să completez. Fără mama nu aș fi pur și simplu”.

Maia a spus că o place pe mama ei tot timpul și nu are ce să îi reproșeze publicul. Tânăra a spus că îi înțelege temerile și s-a obișnuit deja cu ele.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai dezvăluit câteva lucruri din intimitatea celor două. Maia a spus că se întâmplă de foarte multe ori să stea pe scările casei cu mama ei până noaptea târziu vorbind despre tot felul de lucruri, întâlnindu-se cumva la mijloc între living și camera ei, care este la etaj.

„Mie îmi place să stau pe scări când vorbim, Mă duc la mine în cameră și mă întorc că mereu uit câte ceva”, a declarat Maia la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Fiica prezentatoarei a fost rugată în final să transmită un mesaj cu ocazia zilei mamei sale, iar aceasta a rostit câteva cuvinte care i-au înmuiat genunchii vedetei.

teo trandafir
Teo Trandafir a rămas cu gura căscată când a văzut-o pe Maia. Foto: captură Kanal D

„De la ea am învățat să fiu om”

„Iubita mea, e ziua ta. În fiecare an întinerești și te înfrumusețezi sufletește. Ești mai frumoasă cu un an. Te iubesc din toată inima mea.

ADVERTISEMENT

Ești tot ce mă face cine sunt, cum sunt, fericită, mai ales. Te ador și te pup”, este mesajul emoționantă transmis de Maia Trandafir Teodorei.

Teo și-a șters repede lacrimile și a declarat că se bucură foarte mult pentru felul în care fiica ei a crescut. A spus că este extrem de profundă și de inteligentă. „De la ea am învățat să fiu om”, este mărturisirea făcută Teo.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri