Life

Maia Morgenstern, dezamăgită de închiderea teatrelor. “Și totul, degeaba.”

08.10.2020 | 22:00
Maia Morgenstern dezamagita de inchiderea teatrelor Si totul degeaba
ADVERTISEMENT

Maia Morgenstern se declară dezamăgită de decizia de a închide teatrele din cauza numărului crescut al noilor cazuri de Covid-19.

Celebra actriță a postat pe Facebook un masaj în care detaliază eforturile făcute până acum de a păstra siguranța în respectivele instituții, eforturi care nu au fost minore și au secat-o de energie.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, strădaniile au fost zadarnice și decizia de a închide teatrele a tras după sine multă energie irosită. Artista menționează că a făcut numeroase teste, toate fiind pozitive. Acesta clarifică acest aspect, pentru a nu exista nelămuriri.

Maia Morgenstern, dezamăgită cu privire decizia închiderii teatretor

„Dublă măsură. M-am testat de zece ori. Am luat și iau toate măsurile de prevedere și prevenție. Am „intervenit” cu toată bună-credința și toată determinarea pentru colegii mei. Cei care au dorit să se testeze și să beneficieze de gratuitate. Și am mulțumit de fiecare dată pentru asta.

ADVERTISEMENT

Nu mi s-a părut nici greu, nici umilitor să mă rog, să explic necesitatea sau dificultățile oamenilor în efectuarea testelor. Am înghițit ironii și țâfne, atunci când am atras atenția în legătură cu respectarea regulilor privind măsurile de protecție. Am vrut să lucrez, am pledat în orice condiții, în orice circumstanțe, în fața oricui pentru continuitatea activității. Fie că vorbim de studiu individual, de munca actorului cu sine însuși…”, a scris ea, pe contul de socializare, în încercarea de a-și prezenta implicarea în încercarea de a menține siguranța la locul de muncă.

 „Am… am…Am avut un caz de covid în teatru, am întrat în izolare, am așteptat (degeaba) ancheta DSP, am amânat o premieră…Am încercat să-mi păstrez calmul, am căutat să-l înțeleg pe fiecare. Și fiecare are sensibilitatea sa, concepțiile, crezul său. Am căutat soluții ca să lucrez, să muncim, să ne câștigăm onest, cinstit, salariul. Pâinea.

ADVERTISEMENT

Dar dubla măsură… vezi?!? Când te declari public un vajnic apărător al principiilor…Doar că în cazul galelor, festivalurilor, evenimentelor, fotografiilor de grup …mai știu eu ce, se evaporă ca prin minune orice principiu și precauție!!!„Ei, hai și tu acuma, mi se spune, că suntem între noi. Fă și tu o excepție. Prea ești rigidă.”

Excepția, numai de data asta, și este pentru o cauză nobilă… au devenit regulă generală. Și iată unde suntem. Testele au fost dureroase. Dar și glumitele „nevinovate” pe tema asta m-au durut în egală măsură. Și totul degeaba.
P.S. Pentru a nu se înțelege greșit: NEGATIV”, își exprimă ea dezamăgirea și lămurește pe toată lumea cu privire la rezultatele testelor.

ADVERTISEMENT

Celebra actriță s-a dovedit a fi precaută și în afara locului de muncă. Ea a fost surprinsă la metrou, respectând regulile de distanțare și purtând masca adecvat. Nu este prima dată când aceasta își declară nemulțumirea pe Facebook. Tot în contexul pandemiei, artista  a primit o amendă de circulație și s-a dovedit mai mult decât deranjată de faptul că polițistul respectiv nu purta masca de protecție.

ADVERTISEMENT