Life

Cum se simte și cum arată actrița Maia Morgenstern după Covid-19: ”În convalescență, refacere, calm”. Video

Maia Morgenstern a publicat primele imagini cu ea, după ce a fost testată pozitiv cu Covid 19. Actrița a povestit cum se simte și ce face pentru a se recupera.
18.11.2021 | 11:39
Cum se simte si cum arata actrita Maia Morgenstern dupa Covid19 In convalescenta refacere calm Video
Maia Morgenstern, primele imagini după Covid-19. Sursa: Facebook
ADVERTISEMENT

Maia Morgenstern a publicat primele imagini cu ea, după ce a fost infectată cu Covid-19. Ea a ținut să-i anunțe pe cei care o îndrăgesc, printr-un video, pe Facebook, că se simte mai bine. Este în refacere și încearcă să își reia activitățile zilnice.

Maia Morgenstern, prima apariție după Covid-19

Miercuri, îndrăgita actriță a făcut public un videoclip cu ea, în care îi anunță pe cei care o urmăresc care este starea sa de sănătate. Vizibil slăbită din cauza bolii, Maia Morgenstern apare îmbrăcată simplu, într-un tricou negru și o pereche de pantaloni pentru sport, de culoare roșu.

ADVERTISEMENT

Actrița le-a spus urmăritorilor săi că este în refacere și că încearcă să revină, ușor, la viața de dinainte de boală. Ea nu și-a pierdut zâmbetul și îi asigură pe cei care o iubesc că totul va fi bine.

”Bună dimineața! În convalescență, refacere, calm, reconectare la viața de zi cu zi, exerciții de respirație, ușoare mișcări. Ne revenim, ne facem sănătoși? Bine?”, a spus Maia Morgenstern.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 10 zile, Maia Morgenstern a anunțat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că a fost confirmată pozitiv cu Covid-19. Ea a criticat atunci autoritățile că nu au suficientă grijă de elevi și că au cerut reluarea desfășurării fizice a orelor de curs.

Maia Morgenstern face exerciții de respirație

Optimistă, actrița i-a îndemnat pe cei care o privesc să facă împreună cu ea, de acasă, mișcare și exercițiile de respirație, pentru a se recupera cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Maia Morgenstern, încurajată de prieteni și apropiați

Cei care au urmărit-o, de-a lungul timpului, pe actriță, fie la televizor, fie în spectacole de teatru, i-au trimis, într-un număr impresionant, urări de sănătate.

”Draga Maia, îmi propun să consider destăinuirea ta drept momentul culminant al unei piese cu o singură ființă, care se inspiră din cotidian. Îmi  imaginez ,de pe acum, că revenirea la realitate va provoca nesfârșitele ropote ale aplauzelor, din partea unui public copleșit de forța performanței nemaivăzute vreodată..”, i-a transmis unul dintre urmăritori.

ADVERTISEMENT

”Minunat! Atât de frumos, încrezător și încurajator! Un model pentru toți cei care trec prin Covid-19.”, a spus altcineva.

Și colegii din lumea teatrului și filmului i-au transmis Maiei Morgenstern gândurile lor bune.

”Maia mea, frumoasa, mea, bucurie de om ce ești! Toată iubirea, sănătate!”, a scris Oana Pellea în secțiunea de comentarii.

„Multă sănătate!”, i-a transmis și actorul Marius Manole.

ADVERTISEMENT
Tags: