Life

Maia Morgenstern, ironică la afirmațiile lui George Buhnici. Cum îi răspunde actrița

Și Maia Morgenstern se alătură celor care răspund afirmațiilor scandaloase ale lui George Buhnici. Actrița a făcut o postare ironică pe rețelele de socializare, dând exemplu un tablou al unui mare pictor.
22.07.2022 | 16:26
Maia Morgenstern ironica la afirmatiile lui George Buhnici Cum ii raspunde actrita
Maia Morgenstern, răspuns ferm pentru George Buhnici. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maia Morgenstern tratează cu ironie afirmațiile lui George Buhnici, care s-a arătat deranjat de femeile cu vergeturi și celulită de pe plajă, sugerându-le să meargă la ”săliță”.

Maia Morgenstern, ironică la afirmațiile despre vergeturi ale lui George Buhnici

Maia Morgenstern a postat, vineri, pe facebook, un tablou al pictorului Peter Paul Rubens în care apar mai multe femei goale, care nu corespund preferințelor vloggerului.

ADVERTISEMENT

” (…) Să nu vorbim urât, că nu șade frumos obrazului. Să ne purtăm frumos, să ne exprimăm civilizat. Și dacă nu putem încă, n-are nimicutza. Ne mai civilizăm un picuț.

Uite, de exemplu putem să vizităm muzee. Să ne clătim ochii cu ce e mai frumos pe lumea asta. Cu opere de artă ce corespund standardelor noastre estetice. Etice sau estetice? Estice?!? Nu-mi mai aduc aminte bine…în fine.

ADVERTISEMENT

Avem lucrări celebre, opere de artă ale marilor maeștri ai artelor frumoase – nemuritori, nemuritoare. Artă. Cultură. Altceva, zic. Iată, de pildă, tabloul “Cele trei grații”. Rubens. Pictorul”, a scris Maia Morgenstern pe facebook, atașând pictura ”Cele trei grații”, a lui Peter Paul Rubens și care se găsește la Museo del Prado.

CNA intervine în cazul lui George Buhnici. Este pentru prima oară când instituția vizează un vlogger

Monica Gubernat, membru al CNA, a transmis la finalul unei ședințe de joi că instituția pregătește o lege care să-i includă și pe vloggeri. Astfel, în perioada următoare se va analiza conținutul de pe canalul de youtube al fostului jurnalist de la Protv.

ADVERTISEMENT

Nu doar cu CNA George Buhnici are de a face după declarațiile controversate, ci și cu CNCD, care a demarat o anchetă și l-ar putea sancționa cu o amendă între 2.000 și 100.000 de lei.

Mai mult, George Buhnici pierde și din contractele de colaborare. BCR și-a anunțat zilele acestea retragerea parteneriatului cu faimosul vlogger, care nu a prezentat până acum scuze față de afirmațiile lui.

ADVERTISEMENT

George Buhnici a stârnit rumoare în spațiul public în urma unui interviu pe care l-a acordat pentru Xtra Night Show, în timp ce se afla la festivalul Neversea. Printre altele, el a spus că pe plajă a văzut femei cu vergeturi și nu l-a încântat acest lucru. Totodată, a precizat că este norocos că are o soție care arată precum ”o minoră”.

ADVERTISEMENT