Life

Maia Morgenstern, prima vedetă invitată la Tu urmezi!, noua emisiune a lui Dan Negru: “Am venit cu mare emoție”

Maia Morgenstern este prima vedetă invitată la Tu urmezi!, noua emisiune prezentată de Dan Negru. Show-ul va avea premiera în acest weekend la Kanal D.
01.09.2022 | 20:06
Maia Morgenstern prima vedeta invitata la Tu urmezi noua emisiune a lui Dan Negru Am venit cu mare emotie
Maia Morgenstern, prima vedetă invitată la Tu Urmezi! Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Maia Morgenstern este prima vedetă invitată la noua emisiune a lui Dan Negru, Tu urmezi!, care va începe în curând la Kanal D.

Maia Morgenstern, prima vedetă invitată la Tu urmezi!, noua emisiune a lui Dan Negru

Noua emisiune prezentată de Dan Negru va avea premiera la Kanal D sâmbătă, 3 septembrie 2022, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Show-ul Tu urmezi! este un concurs de cultură generală în care sunt puse premii mari la bătaie.

Pe parcursul emisiunii vor fi invitate și vedete, iar prima este chiar Maia Morgenstern, una dintre cele mai mari actrițe de teatru și film din România.

Actrița a dezvăluit că are o prietenie de mulți ani cu prezentatorul emisiunii de la Kanal D, dar și că a venit cu emoție și curiozitate în platoul show-ului.

ADVERTISEMENT

“Suntem prieteni, colaboratori de-o viață. Ne ascultăm unul pe celălalt. Avem lucruri să ne spunem. (…)

Am venit cu mare emoție, curiozitate la emisiune. E formidabil că oamenii au curaj să participe.”, a declarat Maia Morgenstern, potrivit unui comunicat Kanal D.

ADVERTISEMENT

Ce premii sunt puse la bătaie în noua emisiune a lui Dan Negru

Concurenții vor sta la coadă și ajung pe rând față în față cu prezentatorul TV, la pupitrul unde se află mai multe premii ascunse în cilindri care vor fi aleși de participanții care răspund corect la minim trei întrebări din cele adresate de Dan Negru.

Sumele din acești cilindri variază între 5.000 și 150.000 de lei. Mai mult, concurenții își pot adjudeca jackpot-ul în runda finală, iar acesta este în valoare de 100.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Întrebările din emisiune vor fi din domenii diferite, așa că cei care participă trebuie să aibă informații din fiecare.

De exemplu, Piaza Rea le poate da concurenților planurile peste cap și le poate spulbera câștigurile pe care le acumulează în competiție.

Pe de altă parte, Zâna Bună îi ajută pe participanți să-și suplimenteze premiile cu o întrebare, fără ca aceștia să riște să piardă ceva.

Dan Negru s-a declarat entuziasmat în legătură cu noul său proiect de la Kanal D. Emisiunea va fi diferită de Jocul Cuvintelor, care a avut un mare succes la publicul din România.

ADVERTISEMENT