Life

Maia Morgenstern și marile sale regrete. Greșelile făcute de actriță de-a lungul vieții: „Nu am acordat familiei mele timpul meritat”

Maia Morgenstern a povestit cu sufletul deschis despre lucrurile pe care le regretă, despre deciziile pe care le-ar fi luat altfel de-a lungul vieții. Ce nemulțumiri ascunde marea actriță?
10.01.2022 | 14:30
Maia Morgenstern si marile sale regrete Greselile facute de actrita dea lungul vietii Nu am acordat familiei mele timpul meritat
Maia Morgenstern, actriță. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maia Morgenstern impresionează la fiecare interviu la care participă cu naturalețea și profunzimea cu care abordează orice subiect de suflet. Recent, actrița a vorbit despre marile sale regrete, printre care se numără faptul că nu a acordat suficientă atenție și timp familiei sale.

Actrița care a uimit o lume întreagă interpretând-o pe Fecioara Maria în blockbuster-ul „Patimile lui Hristos” a spus că, deși a învățat multe din cumpenele prin care a trăit, nu consideră că a mers în viață mereu pe calea cea dreaptă.

ADVERTISEMENT

Artista a avut un dialog sincer cu Florentina Opriș, prezentatoare la Kanal D, reușind să se descopere în fața oamenilor așa cum nu o știa nimeni.

Maia Morgenstern, despre regretele vieții sale

„Nu am acordat familiei mele timpul pe care l-ar fi meritat și de care ar fi avut nevoie. Am ales așa. Mă întreba o colegă.. Nu am fost mulțumită de rezultatele unei anumite activități. M-a întrebat dacă aș face încă o dată așa. Am zis da. Că rezultatele nu sunt întotdeauna la nivelul așteptărilor… Dar dacă aș face la fel, da”, a declarat Maia Morgenstern la Wownews.

ADVERTISEMENT

Actrița a vorbit și despre cum a schimbat-o rolul de mamă. Maia a spus că a vrut să fie o mamă bună. „Când fiul meu, primul meu copil a venit pe lume, apoi al doilea, pe urmă al treilea… Ce ar fi însemnat atunci perfecțiunea contrazicea total ce era la modă, ce era cel mai bun idealul când a venit al doilea copil”,a mai povestit Morgenstern.

Este mândră de vârsta ei

Îndrăgita actriță a spus că a încercat să supraviețuiască de multe ori ascultând creierul și ignorând inima. De fiecare dată când a luat decizii ce nu au fost bazate pe intuiție, lucrurile au ieșit destul de prost.

ADVERTISEMENT

„Ori de câte ori, toate alarmele sunau în mine și nu asta, și nu așa sau… Nu am ascultat lucrul ăsta, n-a ieșit bine”, a continuat Maia Morgenstern.

Maia a vorbit cu seninătate și despre bătrânețe. Este mândră de vârsta ei, 60 de ani, și susține că este în regulă să fii bătrân și să spui acest lucru. Vedeta a constatat că mulți oameni se tem de bătrânețe și nu știu cum să trăiască și această perioadă a vieții, care vine cu lucrurile ei bune.

ADVERTISEMENT
Tags: