Life

Maia Morgenstern, roast savuros pentru Carmen Tănase, la iUmor: ”Au venit facturile și iată-mă și pe mine aici”

Maia Morgenstern a ajuns din nou pe scena emisiunii „iUmor”, de la Antena 1, unde invitată specială a fost buna sa prietenă, actrița Carmen Tănase (61 de ani).
28.03.2022 | 08:23
Maia Morgenstern roast savuros pentru Carmen Tanase la iUmor Au venit facturile si iatama si pe mine aici
Maia Morgenstern, pe scena de la iUmor. Celebra actriță a luat-o la rost pe Carmen Tănase. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Directoarea Teatrului Evreiesc de Stat și-a lăudat amica de-o viață. Vedeta are numai vorbe frumoase de spus la adresa actriței, mai ales că le leagă o prietenie lungă și un respect reciproc. De altfel, momentul a fost unul emoționant.

Maia Morgenstern, pe scena de la iUmor. Celebra actriță a luat-o la roast pe Carmen Tănase

„Carmen, eu n-am vrut să vin, pe bune, n-am vrut să vin, dar au venit facturile și iată-mă și pe mine aici. Draga mea, Carmen, ce-aș putea spune eu despre tine? Ești mare… Ahh…

ADVERTISEMENT

Da, ești mare! Cam atât, vă mulțumesc frumos! Ce cuvinte ar putea să o cuprindă, că nu o mai cuprinde nimic? Tu îți dai seama că ăștia de la canalul ăsta dau bani oamenilor să facă mișto de tine?

Mă leagă de doamna Carmen Tănase o adevărată prietenie, o prietenie sinceră, bazată pe respect, pe stimă, pe admirația pe care mi-o poartă dânsa mie. Eu cred că doamna Carmen Tănase se așteaptă să fiu aici. Căci dacă nu eu, cine. 

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase este prietena mea și mă mândresc cu această prietenie. Prietenia noastră e bazată pe foarte multă sinceritate și încredere”, a spus Maia Morgenstern pe scena de la iUmor.

Maia Morgenstern, roast pentru jurații de la iUmor

Celebra actriță nu a uitat nici de ceilalți jurați de la Antena 1. Vedeta l-a luat la roast și pe Mihai Bendeac, rugându-l să-i scrie următorul text pentru că prima oară oamenii nu au crezut că este vorba de vorbele sale.

ADVERTISEMENT

„Domnu’ Bendeac, domnu’ Bendeac, vă văd aicea, știu că dumneavoastră scrieți, dumneavoastră sunteți scriitor, spui Bendeac, spui Balzac. Dumneavoastră, acest Dostoievski al publicității românești, Mamăă, mămicuțăă, mamăă..”, a declarat vedeta despre actorul din serialul „Băieți de oraș”.

„N-aveți nicio operație și nici nu vă trebuie. Deși vreo două așa, poate adunare, înmulțire. Operații aritmetice simple ”, a completat Maia Morgenstern despre Delia Matache.

ADVERTISEMENT

„Și iată pe el, pe domnul Cheloo, dar trec… Și iată-l aici că în altă parte unde să fie dânsul”, a mai adăugat vedeta legat de Cheloo.

ADVERTISEMENT