ADVERTISEMENT
Life

Maia Morgenstern, surpriză pentru călătorii de la metrou. Cum a apărut actrița în transportul în comun

Autor: Cerasela Stafie | 22.09.2020 | 08:35
Maia Morgenstern, surpriză pentru călătorii de la metrou. Cum a apărut actrița în transportul în comun
Încă un mesaj de amenințare pentru Maia Morgenstern. Uniunea Scriitorilor o susține pe actriță. Sursa foto: Facebook

Maia Morgenstern este una dintre cele mai mari actrițe autohtone și celebră pe toată planeta, în special pentru interpretarea rolului Fecioarei Maria din cunoscutul film „Patimile lui Hristos”. Ea este și singura actriță româncă recunoscută la nivel internațional, făcând parte din topuri de specialitate ale Statelor Unite.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Maia a surprins pe toată lumea când a apărut, în plină pandemie, la metrou. Actrița a fost fotografiată de unul dintre călători, iar imaginile cu ea au apărut și în presă.  De o modestie ieșită din comun, vedeta circulă cu metroul chiar și în vremuri mai dificile, scrie cancan.ro.

Morgenstern este echipată corespunzător cu o mască pe față și încă una, de rezervă, la încheietura mâinii și un ghiozdan în spate. Ea păstrează distanța recomandată față de ceilalți călători și își ocupă timpul butonând telefonul mobil. Vezi foto aici.

ADVERTISEMENT

Maia Morgenstern, amendată în trafic

Cu aproximativ o lună în urmă, celebra actriță a avut parte de un incident neplăcut în trafic, în capitală. Aceasta a fost oprită de un agent de circulație și amendată pentru că nu avea ITP-ul făcut.

„Agentul s-a apropiat. Fără mască. „Actele!” Am prezentat actele imediat și fără să întreb nimic… Nu mă știam vinovată cu nimic.

ADVERTISEMENT

Nu aveam chef de discuții cu un necunoscut care nu poartă mască. M-a întrebat „De ce ați așteptat la semafor? Era deja verde. Ați ezitat să porniți.” Am explicat că în drum era o femeie cu un bebeluș în brațe”

”Subliniez, aveam mască și vorbirea îmi era îngreunată. Se înțelegea, probabil, mai greu ce spuneam. Domnul agent, fără mască, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult.

ADVERTISEMENT

A constatat că nu aveam ITP-ul făcut. Mi-a dat amendă. „Aveți ceva de adăugat la procesul verbal de constatare?” „Da. Dumneavoastră, domnule agent, nu purtați mască…” „Nu sunt obligat. Sunt în aer liber. Am vrut să vă pun etilotestul… Puteți plăti amenda…” Foarte bine. Voi plăti amenda”.

Maia a povestit întâmplarea pe Facebook și era mai degrabă vizibil nemulțumită de faptul că agentul de circulație nu purta mască și nici nu respecta distanța sigură recomandată.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!