Life

Maia Sandu împlineşte 50 de de ani. De ce nu are copii preşedinta Republicii Moldova: „Aşa a vrut Dumnezeu”

Pe 24 mai 2022, Maia Sandu, președinta Republicii Moldova împlinește 50 ani. De ce nu are copii și care este orientarea ei sexuală? A dezvăluit chiar ea totul.
24.05.2022 | 07:23
Maia Sandu implineste 50 de de ani De ce nu are copii presedinta Republicii Moldova Asa a vrut Dumnezeu
Maia Sandu a spus de ce nu are copii. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Maia Sandu s-a născut pe 24 mai 1972. Familia sa nu a avut posibilități financiare deosebite, însă spune că a avut o copilărie fericită în satul natal. Președinta Republicii Moldova a explicat de ce nu a avut copii până la această vârstă și dacă are legătură cu orientarea sa sexuală.

Maia Sandu, născută într-o familie modestă. Ce spune despre părinţii săi

Maia Sandu s-a născut în satul Risipeni din Republica Moldova și a povestit despre copilăria sa în podcast-ul găzduit de vloggerul Dorin Galben pe YouTube. Ea și-a amintit despre familia sa, pe care preferă să o țină departe de ochii curioșilor.

ADVERTISEMENT

Președinta Moldovei mai are o soră și a dezvăluit că atunci când a plecat de acasă, la Chișinău, pentru a-și continua studiile, îi lipseau serile în care se strângeau cu toții în jurul mesei.

Părinții Maiei Sandu au fost oameni simpli, însă au știut întotdeauna cum să mențină o atmosferă fericită în familie. Mama politicienei era profesoară și uneori, după cum chiar a declarat, se întorcea de la lucru posomorâtă. Cu toate acestea, este prima persoană pe care Maia Sandu o caută atunci când ceva nu este în regulă.

ADVERTISEMENT

Cât despre tată, acesta era responsabil cu buna dispoziție în casă. Bărbatul nu lăsa niciodată problemele de la muncă să-l afecteze și își făcea mereu fetele să râdă.

Despre meleagurile natale, Maia Sandu a mărturisit că s-au schimbat mult față de cum își amintea. Populația s-a diminuat, copiii și tinerii fiind din ce în ce mai puțini, iar ceea ce o întristează cel mai tare este faptul că poate străbate satul de la un capăt la altul fără a întâlni o singură persoană.

ADVERTISEMENT

De ce nu are Maia Sandu copii

Unul dintre lucrurile care s-au spus despre Maia Sandu înainte să câștige alegerile din Moldova a fost că nu are copii pentru că nu îi iubește și că tocmai din această cauză nu o să fie interesată de urmașii țării.

Cu toate acestea, politiciana a mărturisit că cel mai mare regret al său este că nu a avut ocazia să devină mamă. Maia Sandu a declarat că „așa a vrut Dumnezeu și asta s-a întâmplat”, dar că acest lucru nu spune nimic despre calitățile sale de lider și nu o împiedică să aibă grijă așa cum trebuie de cetățenii Moldovei.

ADVERTISEMENT

Este Maia Sandu lesbiană? Preşedinta Republicii Moldova a spus adevărul

Totodată, Maia Sandu a dezmințit zvonurile conform cărora ar fi, de fapt, lesbiană. Președinta Republicii Moldova a spus adevărul și a declarat că nu are o altă orientare. Mai mult, ea a susținut că poate fi testată, fără pic de teamă, chiar și cu detectorul de minciuni.

Maia Sandu a susținut că problema oamenilor este că își pun astfel de întrebări fără să se gândească la cel în cauză. Din punctul său de vedere, asta nu este altceva decât o prostie, iar persoanele respective ar trebui să aibă alte preocupări.

Președinta Republicii Moldova nu este căsătorită. În anul 2010, ea a terminat un program de masterat în administrația publică, la Harvard. Între 2010 și 2012 a fost consiliera directorului executiv al Băncii Naționale. Totodată, Maia Sandu vorbește trei limbi, engleza, rusa și spaniola, conform perfecte.md.  

ADVERTISEMENT