Fotbal intern

Lovitură pentru FCSB! Mailat a semnat cu CFR: “Sunt mândru”

CFR Cluj l-a transferat pe Sebastian Mailat! Jucătorul era dorit de Gigi Becali la FCSB! Cum s-a făcut transferul.
12.11.2017 | 12:39
Lovitura pentru FCSB Mailat a semnat cu CFR Sunt mandru

Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului:“Ne-am întărit în ofensivă! Sebastian Arpad Mailat este jucătorul CFR-ului pentru următorii 4 ani! CFR Cluj anunţă transferul mijlocaşului Sebastian Arpad Mailat, cel care a îmbrăcat până de curând tricoul echipei ACS Poli Timişoara. Fotbalistul de 19 ani va purta tricoul cu numărul 27 şi se va alătura lotului pregătit de Dan Petrescu în zilele următoare. Clubul nostru îi urează “Bun Venit” şi cât mai multe succese în tricoul “alb-vişiniu”! Hai CFR”, se arată pe site-ul clubului.

„Sunt fericit şi mândru că am ajuns la un club precum este CFR Cluj. Vreau să muncesc mult pentru a face performanţă cu această echipă. Am ales CFR pentru proiectul ambiţios care este aici, dar şi pentru faptul că voi avea ocazia să fiu antrenat de Dan Petrescu”, a declarat noul jucător al CFR-ului, Sebastian Mailat.

Gigi Becali l-a vrut pe Mailat la FCSB

Înainte de a semna cu CFR, Mailat a fost dorit şi de Nicolae Dică şi Gigi becali la “roş-albaştri: “În funcţie de ce jucători vor pleca, vom vedea. Mi l-am dorit pe Mailat, l-a vrut şi patronul. Acum, depinde şi ce vrea jucătorul. În iarnă ar putea veni. Eram cu Mirel Rădoi şi am făcut acea selecţie. Am avut doi jucători pe care i-am vrut: pe Benzar (n.r. Daniel Benzar), pe care l-am şi luat, iar celălalt a fost Mailat”, spunea Nicolae Dică la un post de televiziune.

“Dacă vine impresarul şi dacă jucătorul vrea, dăm mâine un telefon şi e luat”, Gigi Becali, despre Sebastian Mailat