Video. Bayern Munchen, fără oprire! Bavarezii au ajuns la a opta victorie în Bundesliga

Razvan Nicolae   
in Cele mai citite
03/02/2018, 10:30
Video. Bayern Munchen, fără oprire! Bavarezii au ajuns la a opta victorie în Bundesliga

UPDATE, ora 18:20 / Bayern Munchen nu a avut niciun fel de emoţii în meciul cu Mainz. Franck Ribery şi James Rodriguez au marcat golurile victoriei în minutele 33, resprectiv 44. Alex Maxim a început titular la Mainz, însă internaţionalul român nu a reuşit să pună probleme defensivei bavarezilor. În minutul 57, fotbalistul de 27 de ani a fost înlocuit cu Serdar. Bayern Munchen a ajuns la opt victorii consecutive în Bundesliga. VEZI AICI GOLURILE MARCATE.


UPDATE, ora 15:45 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Mainz – Bayern Munchen. Alexandru Maxim este titular în primul “11” al gazdelor. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

Mainz: Zentner – Bell, Hack, Diallo – Donati, Gbamin, Latza, Holtmann – Oztunali, Maxim – Muto

Bayern Munchen: Ulreich – Rafinha, Boateng, Hummels, Bernat – Rudy – Tolisso, Rodriguez – Muller, Wagner, Ribery


Mainz – Bayern Munchen LIVE STREAM Bundesliga. Bayern Munchen îşi continuă drumul spre al 28-lea titlu în Bundesliga, ţintă ce pare uşor de atins. Bavarezii sunt pe primul loc, cu 50 de puncte obţinute în 20 de etape, cu 16 mai multe decât Bayer Leverkusen şi Schalke 04, echipe care ocupă locul 2, respectiv 3. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

Mainz – Bayern Munchen LIVE STREAM Bundesliga. Înaintea meciului contra echipei lui Alexandru Maxim, Jupp Heynckes, antrenorul bavarezilor, a vorbit despre viitorul său la cea mai titrată echipă din Germania. Antrenorul de 72 de ani a anunţat că nu va continua la Bayern Munchen după finalul sezonului.

Mainz – Bayern Munchen LIVE STREAM Bundesliga. Bavarezii, invincibili din noiembrie

Mainz – Bayern Munchen LIVE STREAM Bundesliga. Nu mai este nimic de comentat pe acest subiect. Trebuie să clasăm dosarul şi să ne concentrăm pe fotbal. Voi avea 73 de ani la 9 mai şi la această vârstă nu ştiu câţi ani îmi mai oferă viaţa”, a declarat Jupp Heynckes.

Mainz – Bayern Munchen LIVE STREAM Bundesliga. Bayern Munchen a ajuns la şapte victorii consecutive în Bundesliga, unde nu a mai pierdut de la finalul lunii noiembrie. De cealaltă parte, Mainz este implicată în lupta pentru evitarea retrogradării în 2.Bundesliga.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.