Video. Moment incredibil în Germania! A dat penalty în timp ce jucătorii erau la vestiare! Cum s-a întâmplat

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
17/04/2018, 08:03
Video. Moment incredibil în Germania! A dat penalty în timp ce jucătorii erau la vestiare! Cum s-a întâmplat
Bundesliga se vede în România la două televiziuni de sport

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Mainz – Freiburg 2-0 s-a jucat în etapa a 30-a din Bundesliga. Arbitrul meciului a oferit cel mai controversat moment din istoria arbitrajului video din Germania. Guido Winkmann a acordat un penalty echipei lui Alexandru Maxim în timp ce jucătorii celor două echipe se aflau deja la vestiare.

Faza s-a petrecut la finalul primei reprize, când în careul lui Freiburg, Marc Oliver Kempf a comis un henţ. După ce i-a trimis pe jucători la cabine, arbitrul a revăzut momentul şi a ordonat ca fotbaliştii să se întoarcă pe teren pentru că a acordat penalty.

Penalty-ul de la Mainz, moment confuz în Germania

“Nu o să ieşim”, a decretat Christian Streich, antrenorul lui Freiburg, însă după câteva minute de parlamentări, oaspeţii s-au întors pe teren. Pablo De Blasis a marcat din penalty, iar jucătorii s-au întors la vestiare, după cel mai confuz moment din istoria primei ligi din Germania. La începutul celei de-a doua reprize, fanii lui Mainz au aruncat pe teren mai multe role de hârtie, în semn de protest faţă de decizia conducătorilor din Bundesliga, ca unele meciuri să se joace luni seara.

Închide ×