Life

Majda Aboulumosha a fost cerută în căsătorie. Ce spune despre nuntă: “Nu se știe niciodată”

Majda Aboulumosha a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea a vorbit despre nuntă, dar și despre posibilitatea de a mai avea copii.
11.08.2022 | 11:29
Majda Aboulumosha a fost ceruta in casatorie Ce spune despre nunta Nu se stie niciodata
Majda Aboulumosha a fost cerută în căsătorie. Ce spune vedeta despre nuntă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Majda Aboulumosha a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, cu care este împreună de câțiva ani. Prezentatoarea de la Pro TV a vorbit despre nuntă.

Majda Aboulumosha a fost cerută în căsătorie

Prezentatoarea de la Vorbește lumea a vorbit, în cadrul unui interviu, despre relația cu partenerul său, dar și despre o posibilă nuntă.

ADVERTISEMENT

Majda crede în iubire și nu a îmbrăcat niciodată rochia albă de mireasă, dar nu exclude această posibilitate în viitor. Vedeta crede în căsătorie și ar vrea să facă acest pas la un moment dat.

În același timp, fosta concurentă de la Survivor România 2021 spune că iubirea poate exista și în afara căsătoriei și depinde de fiecare persoană dacă vrea să facă acest pas sau nu cu ființa iubită.

ADVERTISEMENT

“Păi eu nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, nici măcar la ședințe foto. Cel mai mult cred în iubire, iar asta poate exista atât într-o căsătorie, cât și în lipsa certificatului.

Oamenii aleg în funcție de confortul lor, fără să facă ceva impus de societate, cel puțin așa e sănătos. Nu se știe niciodată când o să mă vedeți în rochie albă.”, a declarat prezentatoarea pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT

Iubitul Majdei, Mihai, a cerut-o pe aceasta în căsătorie și chiar se comportă cu ea ca și cum ar fi deja soț și soție.

“Da. Îmi zice mereu, ba, mai mult, mi se adresează cu apelativul cu care sunt strigate soțiile.”, a mai spus ea pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă își mai dorește copii, Majda a spus că acest lucru depinde de “cum se vor așeza lucrurile”. Vedeta iubește foarte mult copiii, așa că nu spune nu posibilității de a deveni din nou mamă.

Majda Aboulumosha și iubitul ei sunt împreună de patru ani, însă au preferat să-și trăiască povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor.

Majda Aboulumosha, noua prezentatoare de la Vorbește lumea

Maja Aboulumosha prezintă emisiunea Vorbește lumea alături de Emily Burghelea și Cosmina Păsărin. Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu au intrat în vacanță. Cele trei vedete le vor ține locul în această perioadă.

În plus, Adela Popescu este plecată în Republica Dominicană, alături de Cabral, acolo unde au loc filmările pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Toate cele trei prezentatoare au fost încântate de faptul că au șansa de a fi implicate în acest proiect.

ADVERTISEMENT