Life

Majda Aboulumosha, în lacrimi. Fosta concurentă de la Survivor România: „De multe ori nu mă arăt”

Majda Aboulumosha de la Survivor România și-a deschis sufletul într-o emisiune de televiziune și a izbucnit în plâns.
07.07.2021 | 16:03
Majda Aboulumosha in lacrimi Fosta concurenta de la Survivor Romania De multe ori nu ma arat
Majda Aboulumosha, actriță și fostă concurentă la Survivor România. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Majda Aboulumosha, ex-concurentă la Survivor România, a vorbit pe șleau despre cele mai intime lucruri din viața ei. Actrița de telenovele i- acordat un interviu jurnalistei Mădălina Lambrinoc de la Kanal D unde, la un moment dat, a izbucnit în plâns.

Focoasa brunetă a vorbit despre viața ei amoroasă, despre cum se înțelege cu actualul ei partener, Mihai, dar și despre momentele dificile prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Vedeta are un divorț la activ, însă cu trecerea timpului a căzut la pace cu tatăl fetei sale. Cei doi se înțeleg acum bine, iar actrița are inima ocupată de altcineva.

Majda Aboulumosha, confesiuni despre iubitul ei, Mihai

Despre sufletul ei pereche a avut numai cuvinte frumoase de spus. Aceasta a dezvăluit că Mihai a cucerit-o mai întâi pe fiica ei, apoi a ajuns cu adevărat la inima ei.

ADVERTISEMENT

Faptul că iubitul ei se înțelege cu fata ei contează foarte mult pentru ea și o face să aibă încredere în relație.

„M-a cucerit prin faptul că a fost el. Mi-a cucerit prima dată copilul și pentru o mamă contează foarte mult. Și-a rupt biletul de America să fie cu noi. A vrut să trăiască momentele astea intense alături de mine. E ușor încăpățânat, dar și eu sunt încăpățânată”, a declarat Majda la Teo Show.

ADVERTISEMENT

„El înțelege foarte bine când am nevoie de momentele mele. Ultima iubire e cea mai importantă și ne face să simțim că e singura dragoste”, a mai povestit Majda.

Vedeta a spus că există și momente în care se ciondănește cu Mihai, însă nu ajunge până la capăt cu cearta. Cel mai maleabil în relație este iubitul ei.

ADVERTISEMENT

„El nu dă curs tensiunilor. Se întoarce și spune: ce faci, domnișoară? Mergem în oraș?”, a completat Aboulumosha.

majda aboulumosha
Majda Aboulumosha a izbucnit în lacrimi. Foto: Captură Kanal D

Moartea bunicii sale, unul din cele mai grele momente din viața ei

Întrebată care a fost cel mai dificil moment din viața ei, Majda a izbucnit în lacrimi. Vedeta a spus că au existat mai multe cumpene. În fruntea acestora a fost decesul bunicii sale, de care era extrem de atașată.

Actrița a mai mărturisit că nu își dorește ca fiica ei să îi vadă slăbiciunile, că nu vrea ca ea să știe că îi este greu și că nu mai poate. Dezvăluind acest lucru, vedeta a privit în jos și nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„De multe ori nu mă arăt”, a spus înlăcrimată Majda susținând că vrea să păstreze imaginea de femeie puternică.

 

 

 

ADVERTISEMENT