Life

Majda Aboulumosha, la Chefi la cuțite. Ce a gătit ex-concurenta Survivor România

28.03.2021 | 21:17
Majda Aboulumosha la Chefi la cutite Ce a gatit exconcurenta Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Majda Aboulumosha le-a pregătit o surpriză colosală bucătarilor de la Chefi la cuțite! Frumoasa actriță pe care telespectatorii au putut-o urmări recent la Survivor România, de unde a fost eliminată, și-a încercat norocul în show-ul de la Antena 1.

Majda a povestit în emisiunea de la Antenă că este pasionată, printre altele, de gătit și că și-a deschis un laborator de făcut prăjituri, în special pentru fetița ei, care adoră dulciurile.

ADVERTISEMENT

Actrița a mărturisit că nu poate să își țină copila de zahăr, așa că a optat să facă prăjituri și torturi naturale. La „Chefi la cuțite” Majda a făcut o prăjitură cu mascarpone, ciocolată, vișine și fistic, un adevărat deliciu!

Majda Aboulumosha a preparat ceva dulce la Chefi la cuțite

Majda a riscat destul de mult cu această rețetă dulce căci a mai făcut-o o singură dată, iar iubitul ei i-a spus că ar fi mai bine să pregătească un preparat pe care l-a încercat de mai multe ori, vedeta fiind expertă în torturi și cozonaci.

ADVERTISEMENT

„Am zis, aș vrea să văd dacă pot să fac treaba asta, dacă îmi iese, înseamnă că e bine. Chefii o să mă numească o bunicuță care n-a știut ce cremă să pună și a uitat un ingredient. Toți chefii îmi plac, i-aș alege pe toți”, a declarat Majda în timp ce muncea la prăjitură.

Vedetele și-au etalat calitățile culinare în emisiunea de la Antena 1

Majda nu este prima vedetă care ajunge în fața juraților de la Chefi la cuțite. Și-au mai încercat norocul în bucătăreală și Bella Santiago, Loredana Groza și chiar manelistul Jador.

ADVERTISEMENT

Emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1 a ajuns la cel de-al nouălea sezon și este unul din cele mai de succes formate din România. Sezonul trecut a fost câștigat de Ionuț Belei, concurent în echipa lui Sorin Bontea.

Juriul emisiunii este format din Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Înainte de proiectul de la Antena 1, cei trei au jurizat în show-ul Mastechef de la PRO TV.

ADVERTISEMENT