Life

Majda Aboulumosha și-a îndeplinit marele vis: ”Pentru mine e o mare realizare”

Majda Aboulumosha este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Este mamă și totodată actriță, dar și prezentatoare tv.
14.01.2023 | 09:41
Majda Aboulumosha sia indeplinit marele vis Pentru mine e o mare realizare
Majda Aboulumosha și-a îndeplinit un mare vis. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă se bucură de o viață extrem de fabuloasă, Majda Aboulumosha recunoaște că de abia acum a reușit să își îndeplinească un mare vis.

Majda Aboulumosha și-a îndeplinit un mare vis

Știm foarte bine că vedeta este mai mereu pozitivă, iar așa le-a recomandat și fanilor săi să fie. Nu de puține ori, vedeta îi îndemna pe cei care o urmăresc să rămână pozitivi și oricât de dificil ar părea, să nu renunțe niciodată la visurile lor.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Majda Aboulumosh a vrut să își îndeplinească o mare dorință pentru care a muncit din greu și iată că acum a devenit și realitate, chiar la început de an.

Într-o postare pe contul personal de socializare, vedeta și-a anunțat fanii că a reușit în sfârșit să își achiziționeze apartamentul ei. Deși a fost nevoie de multă muncă pentru ca acest vis să se îndeplinească, Magda este acum mai fericită ca oricând.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, mai sunt niște lucruri pe care vedeta trebuie să le pună la punct, însă până atunci, vedeta se bucură de rezultate.

”Fericită! Poate nu e cea mai reușită poză, dar pentru mine e o mare realizare. Împărtășesc asta cu voi pentru că a fost unul din visurile mele. Să-mi iau apartamentul meu.

ADVERTISEMENT

Mereu v-am încurajat să vă urmați visul și să munciți pentru asta. Am muncit mult, foarte mult, dar nu am renunțat niciodată la această idee. (…) 

 Mai am multe de pus la punct, dar eu am învățat un lucru și asta mă face mereu să fiu optimistă: să mă bucur de ce am și nu să mă întristez de ce nu am. Vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru tot”, a scris Majda pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Momente emoționante pentru Majda Aboulumosha

Menționăm că deși acum are o viață cât se poate de perfectă, lucrurile nu au fost mereu chiar atât de roz.

La un moment dat, vedeta le-a dezvăluit fanilor săi că a ajuns să se întâlnească cu tatăl său după 25 de ani. Se pare că bărbatul a plecat în momentul în care vedeta avea doar un an, iar mama ei a avut grijă să se ocupe de creșterea sa.

Nu a întrebat-o niciodată nimic, nu a vrut să afle mai multe și iată că între timp, anii au trecut, iar vedeta și-a primit singură răspunsurile.

Deși a vrut să își cunoască tatăl de foarte multă vreme, iată că acest lucru a venit de abia după mai bine de două decenii, iar momentul a fost unul extrem de emoționant.

ADVERTISEMENT