Life

Majda, despre condițiile și conflictele de la Survivor România: „Sunt dereglări care te înrăiesc”

01.04.2021 | 21:37
Majda despre conditiile si conflictele de la Survivor Romania Sunt dereglari care te inraiesc
ADVERTISEMENT

Majda a fost eliminată recent din competiția sportivă Survivor România, dar a rămas marcată de condițiile și conflictele din junglă, vorbind despre ele și acum. Vedeta mărturisește că au existat multe lucruri care au înrăit situațiile.

Fosta prezentatoare TV s-a adaptat destul de greu condițiilor din Republica Dominicană, însă cel mai mult au afectat-o certurile și discuțiile contradictorii dintre concurenții reality show-ului de la Kanal D, în special cel dintre Zanni și Elena Marin.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă este de părere că este foarte greu să rămâi om având în vedere traiul de la Survivor România, unde nu ai acoperiș deasupra capului sau mâncare suficientă. Majda crede că foamea și frigul contribuie enorm la situațiile neplăcute.

Majda, noi declarații despre Survivor România. Ce spune despre conflicte

„Pe mine mă afecta când exista o tensiune. E greu să rămâi om în junglă, să îți găsești coloana vertebrală. Sunt dereglări și astea te fac altfel, te pot înrăi. Nu pot să îi găsesc scuză (n.r.Zanni). Eu mereu i-am spus unde greșește.

ADVERTISEMENT

Sunt momente în care nici el nu și-ar fi dorit să audă ce i-a spus el Elenei. Fiecare are nevoie de o îmbrățișare. Eu mai făceam un joc seara, înainte de culcare. Îmi aduc aminte de seara când ne pregăteam de somn și fiecare spunea ce l-a supărat cel mai tare și ce l-a bucurat cel mai tare.

Nu aș vrea să greșesc și mi-aș dori foarte mult să se dea ce s-a vorbit. Era o discuție foarte interesantă. De familie, de dorul de casă”, a declarat Majda, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta își dorește să iasă câștigătoare Elena Marin, cu care în trecut a fost colegă la un post TV. Fosta Faimoasă consideră că dansatoarea dă totul pentru a ajunge în marea finală și admiră faptul că aceasta luptă din răsputeri să-și îndeplinească visul.

„Cu Elena am fost colege și știu cât de mult își dorește să câștige și mereu îi spuneam să își ia o marjă… În viață trebuie să dai totul, dar să nu-i dezamăgești pe ceilalți. S-ar putea să te vezi sus și să cazi, iar căderea va fi ciudățică.

ADVERTISEMENT

Toți își doresc să stea cât mai mult, să dovedească și să ajungă în finală. Toți se văd câștigătorii Survivor 2021. Elena a spus-o în toate testimonialele. Și mi se pare de admirat că luptă cu toate armele ei, dar mi-e greu să cred că nu îți e teamă până și de colegul tău”, a completat Majda.

ADVERTISEMENT