Life

Majda, detalii surprinzătoare din viața intimă. Ce a dezvăluit fosta concurentă Survivor România

21.04.2021 | 19:33
Majda detalii surprinzatoare din viata intima Ce a dezvaluit fosta concurenta Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Majda a oferit detalii surprinzătoare din viața sa intimă. Fosta concurentă de la Survivor România a vorbit foarte deschis despre relația din prezent și despre partenerul ei de viață, care este un sprijin foarte important. 

Frumoasa mulatră trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihai Ștefan. Cei doi sunt împreună de aproximativ 4 ani, motiv pentru care sunt întrebați adesea dacă sunt gata să facă marele pas, adică să-și lege destinele.

ADVERTISEMENT

Actrița nu a fost căsătorită niciodată, deși are o fetiță pe nume Jacqueline. Majda a mărturisit că își dorește să facă nunta cu partenerul ei de viață, însă nu știe când va avea loc având în vedere situația cauzată de pandemia de coronavirus.

Majda, mărturie despre viața personală. Ce are de gând să facă

Majda nu se teme să ajungă în fața altarului cu Mihai, precizând că se vede îmbrăcând rochia de mireasă. Cât despre culoarea pe care ar urma să o aibă ținuta din ziua cea mare, fosta concurentă de la Survivor România spune că nu trebuie să fie neapărat albă.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă până acum, dar nu văd de ce mi-ar fi teamă. E doar o rochie albă sau, după preferințe, poate fi chiar și roz”, a dezvăluit frumoasa brunetă, scrie spynews.ro.

În ceea ce privește venirea pe lume al unui copil, vedeta crede că micuții sunt o binecuvântare și vin la momentul potrivit. Până atunci se ocupă de creșterea fiicei sale, povestind la un moment dat că a trecut prin multe pentru a păstra sarcina.

ADVERTISEMENT

Jacqueline și înțelege foarte cu Serena, fiica iubitului mamei sale. Copila lui Mihai a rezultat în urma relației cu Laurette, vedeta precizând, contrat actriței, că nu are nicio treabă cu actuala parteneră de viață a fostului ei iubit.

„Fetița mea crește și mă face o mamă fericită! Nu m-am simțit niciodată o mamă singură, întotdeauna m-am simțit înconjurată de sprijin și de iubire. Am o familie unită și îi mulțumesc lui Dumnezeu că eu mă focusez pe partea plină a paharului. 

ADVERTISEMENT

Copiii se înțeleg în general bine, sunt inocenți și se bucură de tot ce e frumos. Ei sunt o binecuvântare pentru noi. Fetele se înțeleg bine, mai ales că sunt apropiate de vârstă”, spunea Majda în trecut.

ADVERTISEMENT