Life

Majda, dezvăluiri despre condițiile de igienă de la Survivor România. Cum se spălau concurentele

22.03.2021 | 17:11
Majda dezvaluiri despre conditiile de igiena de la Survivor Romania Cum se spalau concurentele
ADVERTISEMENT

După două luni petrecute la „Survivor România”, Majda Aboulumosha a vorbit despre condițiile grele din jungla Dominicană legare de igiena personală. Actrița a organizat recent o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar fanii au fost curioși să afle cum se descurcau concurentele cu spălatul și menținerea igienei. 

Întrebată dacă tot ce se vede pe micile ecrane este real, în sensul că nu există toaletă, Majda a spus că lucrurile sunt exact așa cum apar la TV și că nu există niciun spațiu privat în care concurenții să se spele.

ADVERTISEMENT

În plus, actrița a spus că nuca de cocos este singura sursă de hrană atunci când echipa ei nu câștiga probele și că nu mâncau nimic dacă nici măcar acest fruct nu se găsea.

Majda, dezvăluiri despre condițiile de igienă de la Survivor România. Cum se spălau concurentele

Majda s-a întors recent din Republica Dominicană, unde a concurat alături de Faimoși la „Survivor România”. Actrița și-a reluat activitățile de dinainte să înceapă reality show-ul, iar acum tot mai mulți fani sunt curioși să afle detalii despre condițiile din cadrul competiției sportive.

ADVERTISEMENT

Întrebată despre locul în care se spălau și se ocupau de igiena personală, Majda a spus că marea și jungla erau singurele „spații” pentru așa ceva. „La Survivor aveați spațiu privat unde să vă spălați, să vă faceți igiena?”, a fost întrebarea unui internaut de pe Instagram, iar actrița a fost cât se poate de sinceră: „Nu, doar jungla și marea!”, notează ciao.ro.

Majda, Survivor România 2021
Majda a fost eliminată recent de la Survivor România. Sursa foto: capturi YouTube/ Colaj: Fanatik

Fanii au întrebat-o ce mâncau dacă nu se găsea nuca de cocos, iar Majda le-a mărturisit că acest fruct se găsea aproape tot timpul. Dacă nu, concurenții nu aveau altă variantă și nu mâncau nimic. „Tot timpul găseam cocos, dar dacă cumva chiar nu găseam, nu mâncam nimic”, a răspuns fosta Faimoasă.

ADVERTISEMENT

Show-ul de la Kanal D este o un adevărat joc de supraviețuire și pentru cei care sunt fumători, fiind nevoiți să renunțe la acest viciu cât se află în competiție, după cum a răspuns Majda atunci când a fost întrebată pe InstaStory: „Se fuma acolo, aveau voie cei care fumau?” – „Nuuuu!!”, a fost răspunsul actriței.

Ce spun alte foste concurente despre condițiile de igienă de la Survivor România

Simona Hapciuc a fost și ea eliminată recent din cadrul show-ul de la Kanal D și a vorbit despre cum se descurcau fetele cu igiena personală în cadrul unui live. Blondina i-a asigurat pe urmăritorii de pe rețelele sociale că nimic din ceea ce văd la televizor nu este fals.

ADVERTISEMENT

În plus, concurenții au avut nopți în care au fost nevoiți să doarmă în ploaie, pentru că acoperișul improvizat nu îi proteja deloc.

„Nu există toaletă sau ceva improvizat care să semene a WC așa cum aveau concurenții de la Exatlon, ci fiecare merge undeva departe în junglă. De hârtie igienică nici nu poate fi vorba, ci frunza este principalul instrument de utilizare, iar situația în ce privește ploile este dezastruoasă. Acel acoperiș improvizat pe care îl au nu este bun de nimic deoarece apa trece prin el ca prin brânză.

Atunci când ploua, dormeam așa în ploaie. Nu este nimic fake, este fix cum se vede la televizor, nu avem WC-uri, mergem în junglă, nu avem hârtie igienică, ci folosim frunze. Nu avem decât apa mării în care ne spălăm, însă tot împuțiți suntem…”, a declarat vedeta în cadrul unui live, potrivit cancan.ro.

 

Simona Hapciuc, pe traseul de la Survivor România 2021
Simona Hapciuc la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com

Ce au spus fostele concurente din sezonul 1 „Survivor România”

Grațiela Duban și Ruby au participat la primul sezon „Survivor România”, difuzat anul trecut. Soția actorului Andrei Duban a dezvăluit, la un moment dat, cum se epilau fetele atunci când aveau nevoie.

„Ni se dă un aparat de ras de unică folosință și da, ne putem epila cu el. Dar atât. În rest nimic, ne spălăm fără săpun, șampon sau gel de duș. Doar cu apă din ocean. Adevărate amazoane”, spunea Grațiela, potrivit unica.ro.

Pentru Ruby a fost un adevărat chin să se descurce cu condițiile grele impuse de competiție și a spus că nu aveau voie să-și ia foarte multe haine în bagaj, ba chiar le purtau pe cele vecji până începeau să se deterioreze.

„Avem voie să ne luăm cinci perechi de lenjerie intimă, cinci perechi de șosete, trei bluze cu mânecă scurtă, trei cu mânecă lungă, trei colanți, trei perechi de pantaloni scurți și trei costume de baie. Și… atenție, nu ni le va da pe toate odată, ci doar când se deteriorează. Poate o helancă în plus, dacă va fi extrem de frig. Atât! Chin… ce să zic”, spunea Ruby anul trecut.

ADVERTISEMENT