Life

Majda, reacție neașteptată după eliminarea lui Culiță Sterp de la Survivor România. Ce a spus despre artist și Daniela Iliescu

Majda a făcut un gest surprinzător după ce Culiță Sterp a fost descalificat din competiția sportivă Survivor România 2021. Frumoasa mulatră a vorbit și despre iubita artistului, Daniela Iliescu, însărcinată în ultimul trimestru.
01.06.2021 | 21:00
Majda reactie neasteptata dupa eliminarea lui Culita Sterp de la Survivor Romania Ce a spus despre artist si Daniela Iliescu
ADVERTISEMENT

Fosta Faimoasă de la Kanal D este la curent cu evenimentele din viața cântărețului de muzică de petrecere, dovadă că a fost cu ochii pe micile ecrane în urmă cu puțină vreme, când fostul său coleg de echipă a apărut în emisiunea „Teo Show”.

Actrița a avut o reacție neașteptată când i-a văzut pe cei doi iubiți împreună, după o perioadă lungă în care au stat departe unul de celălalt. Majda s-a bucurat că artistul Culiță Sterp a ajuns acasă înainte să devină tată pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

Majda, gest surprinzător pentru Culiță Sterp de la Survivor România și iubita sa

„Așa mă bucur că vă știu împreună”, este mesajul lăsat de Majda pe pagina sa de Instagram, după ce i-a văzut într-o emisiune TV pe Culiță Sterp și partenera sa de viață, Daniela Iliescu.

Frumoasa șatenă nu a trecut cu vederea gestul fostei concurente de la Kanal D și i-a răspuns imediat. „Draga noastră”, este replica lăsată de iubita fostului Faimos din Republica Dominicană, în mediul online.

ADVERTISEMENT

Frumoasa mulatră și cântărețul de muzică de petrecere au avut o relație bună în timpul competiție moderate de Daniel Pavel. Majda și Culiță Sterp s-au înțeles de minune și s-au susținut mereu așa că nu este de mirare că au rămas amici.

Actrița s-a bucurat enorm că artistul s-a întors în România cu puțin timp înainte de a naște iubita sa. Daniela Iliescu este pe ultima sută de metri cu sarcina și va naște un băiețel chiar luna aceasta, așadar trofeul lui Culiță Sterp va veni curând pe lume.

ADVERTISEMENT
Majda, mesaj pentru Culiță
Majda, mesaj pentru Culiță Sterp și Daniela Iliescu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, împreună pe micile ecrane

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au reunit după mai bine de 5 luni în care au stat separat. Fostul Faimos de la Survivor România și-a dorit să se întoarcă în România înainte de a deveni tată, explicând că nu mai rezista mult în reality show-ul de la Kanal D.

Artistul s-a bucurat din plin de experiența din Republica Dominicană, dar în ultima perioadă simțea că nu mai dă randament. Dorul de casă și de cei dragi și-a spus cuvântul tot mai mult, dovadă că a fost descalificat de producători acum câteva zile.

ADVERTISEMENT

„Cea mai grea experiență din viața mea. M-am gândit că nu o să rezist mai mult de 2-3 luni. Când am văzut că mă descurc și că trebuie să mai stau, mă gândeam că sper să ajung când se naște băiatul.

Mă gândeam în fiecare zi. În ultima lună nu prea îmi mai stătea gândul la competiție. O visam pe Daniela, mă gândeam în fiecare zi.

Dacă nu ești prezent acolo, nu poți să dai randament. Colegii mei empatizau cu mine. Nu mai puteam continua. Aici e premiul meu Survivor, aici în burtă”, a declarat Culiță Sterp în emisiunea lui Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT