ADVERTISEMENT
Life

Majda de la Survivor România îi pune într-o altă lumină pe Jador. Ce n-a văzut nimeni: „El știe”

Autor: Dan Suta | 02.04.2021 | 13:53
Majda de la Survivor România îi pune într-o altă lumină pe Jador. Ce n-a văzut nimeni: „El știe”
Majda de la Survivor România a vorbit despre Jador. Foto: Instagram

Majda de la Survivor România a vorbit despre parcursul ei în emisiunea de la Kanal D și i-a dat o lecție de viață lui Jador, surprinzând pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă nu îi poartă pică manelistului, chiar dacă a nominalizat-o de două ori, deși erau apropiați, iar a doua oară a plecat din cauza lui din competiție.

Majda reușește să demonstreze ce înseamnă bun simț cu adevărat, căci nu a pus la suflet lucrurile care i s-au întâmplat și nici dezamăgirea pe care a trăit-o, supărarea pe care i-a provocat-o cântărețul nominalizând-o.

Majda de la Survivor România și-a deschis sufletul: „Am plâns”

Actrița a vorbit despre ce nu au văzut telespectatorii la televizor în cadrul emisiunii Ștafeta mixtă de pe Youtube. Aceasta a dezvăluit că a fost una din persoanele care a încercat de fiecare dată să aducă pace în grupul faimoșilor, dar de multe ori prefera să stea la o parte, pentru că a te implica în certurile altora poate duce la ceva mai rău.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că a plâns de foarte multe ori în Dominicană, când nu o vedea nimeni și că avea un copac la care mergea des și se refugia, adunându-și gândurile, încercând să găsească toată energia necesară pentru a se pune pe picioare pentru o nouă zi.

„Când eram pe traseu, întotdeauna ne susțineam. Ne luam în brațe pe bune, ne dădeam energie unul celuilalt. Dădeam totul și așa trebuie să fie. 

Aveam un copac unde mă mai retrăgeam. Am plâns. Îmi doream să reușesc și pe trasee și mă antrenam. Nu mă lăsa glezna, încă am probleme cu ea și fac recuperări”, a declarat Majda Aboulumosha de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„I-am spus să țină ochii deschiși”

Aceasta a vorbit și despre Jador: „Jador nu și-a schimbat atitudinea în momentul în care a devenit favoritul publicului, a fost cumva constant.  Faptul că nu poate să fie pe traseu, nu mai e așa vocal, doar stă pe margine și își încurajează echipa. 

Nu îl urăsc. Cum să-l urăsc? I-am spus prima dată că eram supărată, dar a doua oară nu și el știe că nu m-am supărat. I-am spus să țină ochii deschiși și să vadă ce e în jurul lui. Cumva mă așteptam. Pe lângă colegele mele, care erau nominalizate, aveam și eu ghiozdanul pregătit”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!