Fotbal international

Malcom a ajuns la Barcelona, deşi era aşteptat la Roma. Cum a fost posibil

25.07.2018 | 09:26
Malcom a ajuns la Barcelona, deși era așteptat la Roma. Totul s-a schimbat în câteva ore

Brazilianul Malcom a ajuns la Barcelona, deşi era aşteptat la Roma. Italienii dezvăluie toată intriga unei afaceri care s-a sucit, incredibil, în ultima clipă, deşi Roma pusese la punct cu Bordeauax, proprietarul jucătorului, absolut toate detaliile operaţiunii. Este unul dintre transferurile cele mai puţin obişnuite, prin faptul că rar se întâmplă ca două cluburi să se pună de acord din toate punctele de vedere şi peste câteva ore lucrurile să se schimbe la 180 de grade.

Barcelona a contraatacat furibund pe ultima sută de metri şi a oferit cu doar trei milioane mai mult decât fusese suma pe care Roma era dispusă să o plătească în mod oficial. Culmea este însă că şi italienii acceptaseră să achite o sumă mai mare decât fusese acordul, dar cel care a decis să accepte Barcelona a fost jucătorul. Directorul sportiv al Romei, spaniolul Carlos Monchi, a dezvăluit ce s-a întâmplat în ultimele ore înainte ca Malcom să schimbe brusc itinerariul şi să ajungă în capitala Cataloniei.

Malcom a ajuns la Barcelona, deşi era aşteptat la Roma. Barca a dat cu trei milioane mai mult

Ceea ce s-a întâmplat cu Malcom e uşor de explicat şi complicat de înţeles. Era un jucător care ne plăcea mult, un profil pe care îl căutam. Am început o negociere cu Bordeaux, la fel cum am făcut cu jucătorul, cu o săptămână în urmă. După câteva zile de muncă, am ajuns la un acord ieri, cu agentul, cu jucătorul şi cu Bordeaux. Odată încheiate tratativele, am primit acceptul pentru ca băiatul să vină aici şi să facă vizita medicală. Avea un avion care pleca la ora 21:00 şi ajungea la 23:00. Eram toţi liniştiţi şi convinşi că totul s-a rezolvat.  casa pariurilor biletul zilei

La jumătate de oră după ce am ajuns la un acord, am fost sunat de preşedintele lui Bordeaux, care mi-a spus că pentru ei ar fi mai bine să dea un comunicat oficial care să anunţe acordul. I-am spus că pentru noi nu e o idee bună, deoarece suntem listaţi la bursă. Au insistat şi au anunţat acordul printr-un tweet. Am fost constrânşi să facem acelaşi lucru.

Jucătorul a fost aşteptat de fani pe aeroportul din Roma

După aproximativ o oră, au început să circule zvonuri despre un interes al Barcelonei. Ştiam că mai multe echipe sunt interesate de el, printre ele şi Barcelona, şi pentru asta am vrut să ajungem cât mai repede la un acord. Surpriza mea a fost când m-a sunat unul dintre agenţi şi mi-a spus că Bordeaux a amânat călătoria jucătorului la Roma. L-am sunat pe preşedintele lor şi, spre surprinderea mea, mi-a spus că a venit o ofertă de la Barcelona, mai mare decât a noastră, şi că dacă nu o egalăm, nu mai luăm jucătorul.

Am protestat şi am spus că avem deja un acord încheiat, dar el mi-a spus că nu era nimic semnat, deşi documentele erau deja trimise. L-am sunat pe preşedintele nostru pentru a-l informa şi mi-a zis că putem să facem o altă ofertă, contrar părerii mele. A insistat şi mi-a spus să merg mai departe.

Fotbalistul a mai fost oferit lui Real Madrid şi lui Manchester United

L-am sunat pe preşedintele lui Bordeaux şi pe agenţi, pentru a-i aviza că putem îmbunătăţi oferta iniţială. Mi s-a spus că e nevoie de acte semnate, iar la ora 23:00 am trimis o nouă ofertă oficială, pe care, reamintesc, preşedintele nostru a insistat să o facem. Atât agentul, cât şi preşedintele mi-au spus că dacă toată lumea e de acord, documentele vor fi retrimise, iar jucătorul va veni aici.

Azi am vorbit cu agentul, care mi-a spus că are o întâlnire cu cei de la Bordeaux pentru confirmare şi că, în această seară, vor sosi la Roma. După prânz, spre surprinderea mea, mi s-a spus că trebuie să facem o altă ofertă. Le-am răspuns că nu vom participa la o licitaţie. Ieri mi-au spus că ridicăm oferta şi am făcut-o la dorinţa preşedintelui nostru. Ne-am oprit şi totul s-a s-a terminat aici.

Directorul sportiv al Romei a recunoscut că ia în calcul şi o acţiune legală, după acest episod:Studiem să vedem dacă putem face asta. E adevărat că nu există documente semnate, dar am multe dintre mesajele schimbate cu agenţii şi cu preşedintele lor, aşa că merită să încercăm“. Culmea este că agentul care l-a oferit Barcelonei pe Malcom, iranianul Kia Joorabchian, vorbise şi cu Real Madrid şi cu Manchester United, dar ambele declinaseră propunerea.

Malcom a ajuns la Barcelona, deși era așteptat la Roma.. Mijlocaşul brazilian a ales Nou Camp, deşi spusese da Romei. La ofertă egală Bordeaux a trebuit să ţină cont unde a vrut jucătorul
Malcom a ajuns la Barcelona, deși era așteptat la Roma.. Mijlocaşul brazilian a ales Nou Camp, deşi spusese da Romei

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL