Fotbal international

Malcom a cerut să fie lăsat să plece de la Barcelona! Unde ar putea ajunge în iarnă

31.10.2018 | 09:21
Malcom a cerut sa fie lasat sa plece de la Barcelona Unde ar putea ajunge in iarna

Atacantul brazilian Malcom a cerut să fie lăsat să plece în iarnă de la FC Barcelona, fiind nemulțumit de faptul că joacă foarte puțin. Adus cu mari eforturi în vară de la Girondins Bordeaux, fotbalistul nu a prins în total decât 25 de minute în meciurile oficiale ale catalanilor în două jocuri din La Liga.

FC Barcelona a plătit 41 de milioane de euro pentru aducerea internaționalului brazilian în vârstă de 21 de ani, care înainte de a ajunge pe Camp Nou își dăduse acordul de a juca la AS Roma. În cele din urmă, catalanii au intrat pe fir, iar Malcom a ales să meargă la formația lui Ernesto Valverde spre disperarea italienilor

Malcom a cerut să fie lăsat să plece de la Barcelona: ”Nu înțelege situașia sa”

”Jucătorul nu înțelege situația sa și, recent, după ce s-a întors de la naționala Braziliei, a cerut să vorbească cu antrenorul pentru a ști ce ar putea îmbunătăți pentru a juca mai multe minute. Valverde i-a spus că se antrenează bine și că nu are ce să-i reproșeze, dar a avut alte opțiuni. Pur și simplu în fața lui, el a avut în vedere alte opțiuni. În acest caz, Malcom i-a cerut antrenorului să-l lase să plece în ianuarie pentru a putea juca în altă parte”, scrie Mundo Deportivo.

Malcom la prezentarea oficială la FC Barcelona
Malcom la prezentarea oficială la FC Barcelona

După ce a marcat două goluri în 260 de minute jucate pentru Barcelona în meciurile amicale din vară, Malcom se aștepta să evolueze mult mai mult în partidele oficiale. Însă, el nu a prins decât șase minute în întâlnirea cu Real Valladolid și 19 minute în meciul cu Leganes. Deşi vedeta Lionel Messi s-a accidentat, antrenorul Ernesto Valverde l-a uitat pe brazilian pe banca de rezerve, oderindu-le în schimb minute lui Ousmane Dembele și Munir El Haddadi.

Malcom e dorit în Serie A şi Premier League

”Vrem ca acest băiat să cunoască spiritul, modelul și stilul Barcelonei. De acolo va veni și evoluția sa. Sperăm cu toții ca el să crească și să devină un jucător important. Dacă acest lucru nu se va întâmpla vom vedea ce este de făcut”, a declarat Pep Segura, directorul sportiv al clubului FC Barcelona.

În ultima perioadă mai multe cluburi importante din Europa și-au exprimat interesul de a-l transfera definitiv sau sub formă de împrumut pe Malcom. Cele mai interesate au fost Internayionale Milano, Arsenal Londra şi Tottenham Hotspur.

Tags: