Sport

Malcom Edjouma, din nou decisiv pentru FCSB în Conference League. A deschis drumul spre calificare în partida cu Viking

Malcom Edjouma și Florinel Coman au reușit să o ducă pe FCSB în avantaj încă din minutul trei al partidei din play-off-ul Conference League cu Viking. Andrei Cordea și Risto Radunovic au și ei câte două goluri
25.08.2022 | 20:33
Malcom Edjouma din nou decisiv pentru FCSB in Conference League A deschis drumul spre calificare in partida cu Viking
Malcom Edjouma și Florinel Coman au marcat câte 2 goluri pentru FCSB în preliminariile Conference League. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a avut un început de meci perfect în dubla manșă cu Viking, reușind să înscrie în minutul trei atât la București, cât și în Norvegia. Florinel Coman a fost omul decisiv la ambele reușite și a scos penalty-ul calificării.

FCSB a marcat din nou cu Viking în minutul 3 al partidei

Jucătorii lui Nicolae Dică au reușit să marcheze în meciul tur încă din minutul 3, la o fază în care Alexandru Pantea a centrat perfect pentru Miculescu. Acesta trimis în bară iar Florinel Coman a marcat pe respingere. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

FCSB a început din nou tare și în Novergia, unde a reușit să deschidă scorul tot în minutul trei! Florinel Coman a trimis o centrare foarte bună pentru Malcom Edjouma, care a trimis mingea cu capul în plasă.

Astfel, bucureștenii reușesc să înscrie în două faze în care și-au dominat categoric adversarii în duelurile aeriene, o raritate împotriva echipelor nordice, care deobicei stăteau mai bine la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma, Florinel Coman, Andrei Cordea și Risto Radunovici, golgheterii FCSB în Conference League

Malcom Edjouma este unul dintre cei mai buni mijlocași central din România, iar francezul a marcat un gol extrem de important cu Saburtalo Tbilisi, moment în care FCSB s-a desprins la 2-0.

Florinel Coman a fost decisiv de asemenea și cu Saburtalo Tbilisi. Căpitanul FCSB a reușit golul de 3-2, într-o perioadă de joc extrem de grea, când georgienii au revenit de 0-2 și au avut chiar șansa golului trei. Edjouma și Coman au conlucrat excelent în Norvegia, reușind practic să reducă din startul partidei avantajul de un gol al celor de la Viking.

ADVERTISEMENT

Andrei Cordea a reușit și el să marcheze golul de 2-1, după o gafă a portarului Gunnarsson. Mijlocașul dreapta a fost decisiv și în returul cu Dunajska Streda, când a reușit golul calificării. Cordea este cel mai eficient jucător al lui Dică și mai are și două assist-uri în Europa, cu Saburtalo Tbilisi.

Risto Radunovic a marcat din nou din penalty după ce a înscris golul al patrulea pe Național Arena cu Saburtalo Tbilisi. De data aceasta, lovitura de pedeapsă transformată cu Viking fiind mult mai importantă, mai ales că a venit în minutul 93.

ADVERTISEMENT

Duelurile aeriene, cheia câștigătoare a FCSB în dubla cu Viking Stavanger

FCSB a reușit să marcheze în urma a doua centrări care ar putea cântări mult la soarta calificării. Acest lucru este de menționat, ținând cont că echipele din România erau deobicei dominate categoric împotiva nordicilor.

Nicolae Dică are o medie de înălțime mai bună, iar jucătorii sîi au trimis în cele două manșe zeci de centrări periculoase în careul celor de la Viking.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „1 solist” la FCSB – AFC Hermannstadt . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT