Sport

Malcom Edjouma o ține pe FCSB în lupta pentru titlu! Mesaj clar pentru Gigi Becali: ”Dacă nu marchez, sunt schimbat după 45 de minute”. Update

Malcom Edjouma, mijlocașul central al FCSB, a salvat-o din nou pe FCSB de la înfrângere în derby-ul cu Universitatea Craiova
18.03.2023 | 23:19
Malcom Edjouma o tine pe FCSB in lupta pentru titlu Mesaj clar pentru Gigi Becali Daca nu marchez sunt schimbat dupa 45 de minute Update
9 goluri și 3 pase decisive în 27 de meciuri a reușit Malcom Edjouma în acest sezon la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
18-03-2023
21:22

Edjouma se ia de Gigi Becali după golul cu Universitatea Craiova

Malcom Edjouma a răbufnit la adresa lui Gigi Becali după ce a marcat golul egalizator în partida FCSB – Universitatea Craiova 1-1, din prima etapă a play-off-ului din SuperLiga.

”Un meci dificil. Prima repriză a fost a lor, dar am avut o reacție bună partea a doua și am revenit. Când vine din linia a doua mă folosesc de fizicul meu și pun presiune pe defensiva adversa, așa am ocazii de a marca.

Sunt foarte fericit că înscriu și de rezultatele pe care le aduc echipei. Îmi place să joc împotriva echipelor mari. Când e dificil trebuie să-ți arăți valoarea, de asta îmi place să joc în asemenea partide.

Pentru mine a fost penalty la Ivan, nu înțeleg decizia arbitrului. Nu mi-am lăsat piciorul în spate, am vrut să trec de el și m-a lovit, moment în care mi-am pierdut echilibrul.

Trebuie să înscriu de fiecare dată pentru a rămâne pe teren. Dacă nu marchez, sunt schimbat după 45 de minute. Nu este responsabilitatea mea. Dacă joc 45 de minute, joc 45! Nu am ce să fac”, a declarat Edjouma.

Malcom Edjouma este unul dintre principalele produse de export ale lui Gigi Becali de la FCSB. Mijlocașul francez a ajuns la 9 goluri marcate în acest sezon, după reușita din derby-ul cu Universitatea Craiova.

Malcom Edjouma e pe val la FCSB. A ajuns la al 7-lea gol marcat în 2023

Mijlocașul defensiv în vârstă de 26 de ani a marcat împotriva Universității Craiova în minutul 67 și și-a salvat echipa de la o înfrângere împotriva rivalilor și de la pierderea locului trei.

ADVERTISEMENT

În nu mai puțin de cinci meciuri în care Edjouma a marcat, FCSB a reușit să câștige. La acestea se adaugă două excepții: ultimele două meciuri împotriva Universității Craiova.

Ambele s-au încheiat la egalitate, 1-1, iar Malcom Edjouma a fost marcatorul FCSB, fiind unul dintre cei mai în formă jucători în acest an calendaristic și evalat la 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma, omul care o ține pe FCSB în lupta la titlu. A marcat și în Gruia, în meciul care a relansat campionatul

Cel mai important gol marcat de Malcom Edjouma a fost cu siguranță cel reușit în prelungirile meciului din Gruia cu CFR Cluj. Superba reușită a relansat lupta la titlu în SuperLiga. De altfel, toate golurile sale au fost marcate din acțiune.

Golurile marcate de Malcom Edjouma în acest sezon la FCSB

FC Botoșani – FCSB: Edjouma marchează golul de 2-3 în min. 73

FCSB – CS Mioveni – 5-1: Edjouma deschide scorul pe Arena Națională în min.31

CFR Cluj – FCSB 0-1: Edjouma dă lovitura în min. 88

FC Voluntari – FCSB 1-2: Edjouma reușește „dubla”, min. 45 și 79

Universitatea Craiova – FCSB 1-1: Edjouma înscrie în min. 1

FCSB – Petrolul Ploiești 4-1: Edjouma reușește ultimul gol al FCSB în min. 87

FCSB – Universitatea Craiova 1-1: Edjouma aduce un punct cu golul marcat în min. 67

Săptămână excelentă pentru familia lui Edjouma

Nu doar lui Malcom Edjouma îi merge bine. Jucătorul născut la Toulouse în Franța, poate fi mândru de fratele său, care a semnat cu echipa din orașul natal.

ADVERTISEMENT
Malcom Edjouma, mândru de fratele său, Noah
Malcom Edjouma, mândru de fratele său, Noah

Noah Edjouma are doar 17 ani și este extremă dreapta și are și două meciuri la echipa națională Under-18 a Franței, pentru care a și marcat împotriva Italiei. Jucătorul FCSB-ului a ținut să îl felicite pe fratele său printr-o postare pe Instagram.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,10 este cota pentru „X solist” la meciul Sepsi – FCSB