Sport

Malcom Edjouma, primul interviu după ce a semnat cu FCSB: „Mihai Roman mi-a zis numai lucruri bune!”. Video

Malcom Edjouma (25 de ani), noul mijlocaș defensiv de la FCSB, a oferit primul interviu după ce formația patronată de Gigi Becali l-a transferat de la FC Botoșani.
12.02.2022 | 18:25
Malcom Edjouma primul interviu dupa ce a semnat cu FCSB Mihai Roman mia zis numai lucruri bune Video
ADVERTISEMENT

FCSB l-a transferat pe Malcom Edjouma, în această iarnă, de la FC Botoșani, pentru 330.000 de euro. Acesta a semnat până în 2026 cu formația bucureșteană.

Malcom Edjouma, primul interviu după ce a semnat cu FCSB

Mijlocașul francez susține că Mihai Roman, fostul său coleg de la FC Botoșani, care a evoluat, în trecut, pentru FCSB, i-a vorbit frumos despre clubul patronat de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Totodată, Edjouma a punctat faptul că, pentru el, fanii sunt foarte importanți și speră ca aceștia să susțină echipa necondiționat.

„A fost foarte bine (n.r. la primul antrenament), eram nerăbdător să-mi întâlnesc noii colegi, staff-ul, și sunt foarte fericit. Am fost primit foarte bine, nu am nimic de reproșat. Sunt nerăbdător să îi cunosc mai bine și să mă obișnuiesc cu ei.

ADVERTISEMENT

Sunt fericit (n.r. să îmbrace din nou tricoul roș-albastru), bineînțeles, sunt culorile pe care le am în inimă și voi da totul pentru a onora acest tricou.

Știu că FCSB este un club mare, poate cel mai mare din România, pentru că a câștigat Cupa Campionilor Europeni (n.r. conform deciziilor instanțelor, Cupa Campionilor Europeni a fost atribuită în palmaresul CSA Steaua). Și știu că ultimul titlu a fost câștigat în 2015, deci știu că este un club bun.

ADVERTISEMENT

Dorința mea este să ajung la potențial maxim și să îmi ajut echipa, atât în atac, cât și în apărare, asta e tot ce îmi doresc.

Sunt două echipe mari (n.r. FCSB și CFR Cluj), dar FCSB are jucători mai talentați. CFR are mai multă experiență în astfel de situații. Sunt zile în care acest lucru poate face diferența. Se va juca până în ultima etapă, iar acest lucru este palpitant.

ADVERTISEMENT

Mihai Roman mi-a zis numai lucruri bune, că aici voi întâlni oameni minunați, care mă vor primi cu multă căldură. În plus, îl știu pe Mihai de pe vremea când juca la Toulouse, pentru că eu sunt de acolo, iar eu eram copil de mingi la meciurile de acasă. Deci mi-a spus doar lucruri bune, el este un om foarte bun și îi sunt recunoscător pentru tot ce a făcut pentru mine.

Eu sunt un om simplu, prietenos și voi face totul pentru echipă, pentru culori și sper ca suporterii să ne susțină din primul până în ultimul minut, de la primul până la ultimul meci. Eu nu am renunțat niciodată, am dat totul pe teren, iar susținerea lor va reprezenta cel mai mare ajutor”, a declarat Malcom Edjouma, pentru FCSB TV.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 55 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 4,80 este cota pentru ”1 și sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT