Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Malcom Edjouma sub comanda lui Edi Iordănescu la națională? Omul momentului de la FCSB, monitorizat de FRF: “E peste mulți jucători de la lot”. Video

Aurel Țicleanu s-a arătat încântat de jocul lui Malcom Edjouma și a cerut la FANATIK SUPERLIGA naturalizarea acestuia pentru a putea juca la naționala României.
19.03.2023 | 18:02
Exclusiv Malcom Edjouma sub comanda lui Edi Iordanescu la nationala Omul momentului de la FCSB monitorizat de FRF E peste multi jucatori de la lot Video
Aurel Țicleanu s-a arătat încântat de jocul lui Malcom Edjouma și a cerut la FANATIK SUPERLIGA naturalizarea acestuia pentru a putea juca la naționala României. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mijlocașul a reușit un nou gol pentru FCSB prin care a adus un punct în derby-ul cu Universitatea Craiova și este de departe cel mai în formă jucător din formația ”roș-albaștrilor”.

Se vrea naturalizarea lui Malcom Edjouma. Va juca francezul la naționala României?

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul mare fotbalist Aurel Țicleanu, actualmente vicepreședinte al Comisiei Tehnice a FRF, crede că naturalizarea lui Malcom Edjouma ar fi o variantă excelentă pentru echipa națională.

ADVERTISEMENT

”Un jucător ca Edjouma ne-ar trebui și la echipa națională. Noi nu avem un jucător de profilul ăsta. El când a venit de la Botoșani îl percepeam ca un mijlocaș central, mijlocaș defensiv, dar între timp văd că se descurcă bine și în poziția asta de optar.

Nu avem profilul ăsta de jucător la naționala României. Cu fizicul lui, cu raza mare de acțiune, pentru că aleargă, este peste tot, și cu aparițiile lui surprinzătoare la finalizare ar fi de mare folos. Fără să jignesc pe nimeni, este peste mulți jucători de acolo (n.r. – de la lot).

ADVERTISEMENT

Mă tem că și-a dat foc la valiză cu declarațiile de după meciul cu Universitatea Craiova, dar cred că Gigi Becali poate să o ia că n-a fost înțeles, că traducerea n-a fost foarte bună”, a declarat Țicleanu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI

Edjouma, atac violent la Gigi Becali

Malcom Edjouma este unul dintre principalele produse de export ale lui Gigi Becali de la FCSB. Mijlocașul francez a ajuns la 9 goluri marcate în acest sezon, după reușita din derby-ul cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

La finalul derby-ului de pe Arena Națională, fotbalistul a răbufnit la adresa finanțatorului Gigi Becali și a dezvăluit că trebuie să marcheze în prima repriză a fiecărui meci pentru a nu fi schimbat la pauză.

Leo Strizu este fascinat de Malcom Edjouma. Fostul antrenor cu licență PRO al vicecampioanei a comentat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI replica mijlocașului francez pentru Gigi Becali de la finalul partidei de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT