Fotbal international

Malcom, primul gol pentru Barcelona! Roma a învins campioana Spaniei, dar continuă scandalul. Video!

01.08.2018 | 11:26
Atacantul brazilian Malcom a marcat primul gol în tricoul echipei FC Barcelona într-un meci împotriva formației AS Roma de la International Champions Cup

Atacantul brazilian Malcom a marcat primul gol în tricoul echipei FC Barcelona într-un meci disputat miercuri dimineață la International Champions Cup. Catalanii au fost învinși pe AT&T Stadium din Arlinbgton (SUA) cu scorul de 4-2 de AS Roma, formație care a continuat scandalul, după ce campioana Spaniei i l-a ”furat” de sub nas pe Malcom.

Înainte de începerea meciului, AS Roma a anunțat pe contul de Twitter componența echipelor de start. La FC Barcelona erau trecuți doar 10 jucători, din formula de start aliniată de Ernesto Valverde fiind omis chiar Malcom, care își dăduse acordul și era aștepta la Roma pentru semnarea contractului când a fost deturnat de gruparea catalană.

Malcom a marcat primul gol pentru Barcelona, dar Roma s-a impus cu 4-2

Deși brazilianul Malcom a marcat în meciul cu AS Roma primul său gol pentru FC Barcelona, italienii s-au răzbunat și pe teren impunându-se cu 4-2 după ce au fost conduși cu 1-0 și 2-1. Catalanii au deschis scorul prin Munir, în minutul 6, jucător care este foarte aproape de a părăsi campioana Spaniei fiind dorit de FC Sevilla. Romanii au restabilit egalitatea prin Stephan El Shaarawy, în minutul 35.

În repriza secundă, antrenorii Ernesto Valverde și Eusebio Di Francesco au făcut mai multe schimbări. Barcelona a trecut din nou în avantaj prin reușita lui Malcom, dar apoi italienii au punctat de trei ori în finalul meciului prin Alessandro Florenzi, Bryan Cristante și Diego Perotti din penalty.

Brazilianul Malcom a ajuns la FC Barcelona, deşi era aşteptat la AS Roma. Italienii dezvăluie toată intriga unei afaceri care s-a sucit, incredibil, în ultima clipă, deşi Roma pusese la punct cu Girondins Bordeaux, proprietarul jucătorului, absolut toate detaliile operaţiunii.

Atacantul brazilian Malcom a marcat primul gol în tricoul echipei FC Barcelona într-un meci împotriva formației AS Roma de la International Champions Cup
Atacantul brazilian Malcom a marcat primul gol în tricoul echipei FC Barcelona într-un meci împotriva formației AS Roma de la International Champions Cup

Președintele clubului AS Roma, James Pallotta, a declarat că le acceptă scuzele celor de la FC Barcelona, doar dacă îl lasă pe argentinianul Lionel Messi la formația italiană: “Nu a fost etic ceea ce a făcut Barcelona. Cei de acolo ne-au sunat chiar ieri pentru a-şi cere iertare, însă nu le accept scuzele. Le-aş accepta scuzele doar dacă ni l-ar trimite pe Messi. Malcom a dorit să vină la noi. Au mai fost cluburi interesate de el, precum Leicester şi Everton, însă care nu iniţiaseră negocieri. Ajunsesem la un acord şi clauza de răscumpărare de 120 de milioane de euro. Nimic nu era semnat? Astea sunt prostii. Fiecare club ştie cum merg lucrurile. Uitaţi de faptul că transferul la Barcelona a fost legal. Nu a fost etic şi moral ce au făcut”.

AS Roma a produs marea surpriză a ediției precedente a Champions League, eliminând formația FC Barcelona în sferturile de finală după ce pierduse manșa tur cu 4-1. În returul de pe Stadio Olimpico, italienii au reușit ”remontada” și s-a impus cu 3-0. Catalanii intră pe o listă a ruşinii în Champions League, fiind doar a treia echipă care pierde un avans de trei goluri în istoria competiţiei. Celelalte două sunt tot victime celebre: AC Milan şi PSG.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri