Fotbal intern

Măldărăşanu, despre oferta de la FCSB: “Meme s-a interesat de mine”

24.07.2018 | 15:28
Maldarasanu despre oferta de la FCSB Meme sa interesat de mine

Măldărăşanu, despre oferta de la FCSB. Antrenorul celor de la Astra Giurgiu, Marius Măldărăşanu, la un pas de FCSB pe vremea când juca la Rapid. Acesta a dezvăluit cum s-a interesat Mihai Stoica dacă fanii l-ar accepta în Ghencea, apoi l-a ofertat la club.

Nu a vrut însă să audă de aşa ceva, având în vedere că juca deja de şapte ani de zile la Rapid. Marius Măldărăşanu vorbeşte despre oferta avută de la FCSB, la doar câteva zile după ce a învins-o pe vicecampioana României, scor 1-0, cu Astra.

Măldărăşanu, despre oferta de la FCSB

“Mă ştiu cu MM Stoica. Am fost rivali foarte mulţi ani, dar niciodată nu am sărit calul nici unul, nici altul, cel puţin din punct de vedere profesional. M-a ofertat, aveam 7 ani la Rapid … Întâmplător, într-o vacanţă la Sulina un suporter stelist mi-a spus că MM s-a dus să vorbească cu o parte din galerie, nu ştiu care, dacă m-ar accepta. Ştiu că aşa a făcut, mi se pare, şi cu Maftei la un moment dat când a plecat de la Urziceni.

Ştiu că m-a vrut la Steaua, dar n-avem cum după 7 ani a Rapid, sunt rapidist, normal că nu mă văd nici ca antrenor acolo. Am mai spus-o, nu-mi fac un ţel nici din a antrena echipele la care ţin, Rapid, Petrolul şi Braşovul, pentru că de acolo m-am retras. Oricum, îi mulţumesc lui MM. A vorbit foarte frumos, e un lucru mare când vine de la un adversar”, a spus Măldărăşanu la un post de televiziune.

Măldărăşanu, despre oferta de la FCSB. Antrenorul giurgiuvenilor în meciul de fotbal dintre Astra şi FCSB, contând pentru Liga 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Marin Anastsovici din Giurgiu
Măldărăşanu, despre oferta de la FCSB. Antrenorul giurgiuvenilor în meciul de fotbal dintre Astra şi FCSB

Măldăruşanu a refuzat FCSB de dragul Rapidului, însă echipa din Giuleşti l-a şi ţepuit.

Tags: