News

Mălin Bot, bruscat de simpatizanții lui Liviu Dragnea la protestul de la penitenciarul Rahova. Video

04.07.2019 | 16:35
Malin Bot bruscat de simpatizantii lui Liviu Dragnea la protestul de la penitenciarul Rahova Video

Fostul jurnalist Mălin Bot, unul dintre principalii contestatari ai guvernului PSD, a fost prezent și la protestul organizat joi de susținătorii lui Liviu Dragnea la penitenciarul Rahova. Mălin Bot s-a certat însă cu o parte dintre cei prezenți la Rahova să ceară eliberarea lui Dragnea.

Mălin Bot, scandal cu suporterii lui Liviu Dragnea în față la Penitenciarul Rahova

Câteva zeci de protestatari s-au adunat în fața penitenciarului Rahova pentru a protesta cu privire la faptul că fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, este la închisoare. Pe pancartele manifestanților erau scrise diverse lozinci precum „Dragnea, deținut politic!”, „Cerem rejudecarea proces Dragnea” sau „Judecătorii ICCJ anchetați abuz în serviciu”. Printre protestatari s-a numărat și fostul deputat PDL Gelu Vișan, cel care în prezent este un simpatizant al lui Dragnea și unul dintre cei care susțin mai multe teorii ale conspirației privind „statul paralel”.

În timp ce filma manifestanții, Mălin Bot a intrat într-o altercație cu mai mulți dintre protestatari. Bot a fost împins de un suporter al lui Liviu Dragnea care îi cerea să nu mai fie filmat. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a despărți oamenii. Unul dintre oamenii mai recalcitranți a fost chemat de Jandarmerie pentru a-i fi luate datele de pe buletin. În acel moment, bărbatul a strigat către Mălin Bot: „Ați bătut o jandarmeriță și nu v-a arestat nimeni!” (Vezi video mai jos, la minutul 15)

Miting pro Dragnea, la Rahova

Gepostet von Liber în Teleorman am Donnerstag, 4. Juli 2019

 De ce au protestat susținătorii lui Liviu Dragnea

Simpatizanții lui Liviu Dragnea au protestat după decizia de miecuri a Curții Constituționale a României care prevede faptul că completurile nespecializate pe fapte de corupție nu mai au voie instrumenteze cazuri. Cu toate acestea, decizia nu l-a afectat pe Liviu Dragnea, cel care a primit o condamnare definitivă din partea unui complet de cinci judecători. Cu toate acestea, cei care au protestat în favoarea lui susțin că fostul lider PSD este un deținut politic.