Life

Mălin Bot, Revelion dramatic după ce soția a fost operată de urgență: ”Mi s-au tăiat picioarele”

Mălin Bot a trăit un Revelion cumplit după ce soția lui a ajuns, de urgență, pe masa de operație din cauza unor probleme de sănătate care nu i-au dat pace.
01.01.2022 | 14:52
Malin Bot Revelion dramatic dupa ce sotia a fost operata de urgenta Mi sau taiat picioarele
Malin Bot si partenera lui de viata, Diana, au trecut prin momente extrem de dificile, de Revelion, la Urgente Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mălin Bot (44 de ani), unul dintre vocali jurnaliști antisistem din România, a trecut de Revelion prin momente delicate. Mai tânăra lui soție, Diana, a ajuns pe mâinile medicilor după ce, din cauza durerilor, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe.

Soția lui Mălin Bot, operată de urgență

Mălin Bot a anunțat că începutul anului 2022 a fost unul cât se poate de dificil pentru el și pentru frumoasa lui parteneră de viață, Diana, aceasta din urmă având nevoie de ajutor medical de specialitate.

ADVERTISEMENT

”Din păcate noaptea dintre ani nu a fost așa cum planificasem. Gândisem un live de an nou, din `noul` studio Mălin Bot, cu retrospectiva anului 2021 și perspectivele pentru anul 2022. A mers conform planului treaba, până când am ajuns cu Diana la Camera de Gardă cu dureri mari de burtă.

După zeci de minute de investigații, medicul chirurg de gardă mi-a spus că trebuie băgată în operație în următoarele două ore”, povestește Mălin Bot pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT

Iar atunci când medicii i-au comunicat să operația este inevitabilă pentru Diana, Mălin Bot a fost la un pas de leșin. ”Mi s-au tăiat picioarele și medicul a văzut reacția, mi-a explicat pe ton calm că nu e ceva grav, că nu se pune problema să îi fie viața în pericol și că nu trebuie să fiu foarte îngrijorat”, mai povestește Mălin Bot.

Diana, partenera lui Mălin, i-a dat emoții uriașe jurnalistului

Odată cu intrarea Dianei în operație, Mălin Bot a mai avut doar de așteptat, cu atât mai mult cu cât, cel mai probabil, nu i s-a permis accesul în spital pe perioada în care partenera lui suporta intervenția chirurgicală.

ADVERTISEMENT

”Au urmat orele cele mai grele, așteptând telefonul de la spital. La câteva minute de la miezul nopții, când pe cer încă explodau artificii, am primit telefonul: `Operația a decurs normal, nu sunt complicații!`. O noapte groaznică și o veste care m-a făcut să fiu cel mai fericit om din lume în acel moment”, mai povestește Mălin Bot.

Jurnalistul antisistem recunoaște însă că încercarea la care a fost supus atât el, cât și Diana, partenera lui de viață, ar fi fost mult mai dificilă dacă nu i-ar fi avut alături pe cei apropiați. ”O noapte în care prieteni minunați, fantastici, ne-au sărit în ajutor fără ezitare.

ADVERTISEMENT

O noapte în care am simțit cât de mult suntem prețuiți și cât de prețios este un prieten adevărat. Cât de mult adevăr este în vechiul proverb: `Prietenul la nevoie se cunoaște`.

`Măline, aceste încercări ale destinului sunt adevăratele momente ale vieții, restul e apă de ploaie!`, mi-a spus bunul meu prieten care îmi sărise în ajutor de la petrecerea de Revelion.

O noapte în care am înțeles că în momente de cumpănă grele conștientizezi cât de profunde sunt sentimentele pentru persoana iubită. În acele clipe când destinul te desparte brusc și brutal de persoana iubită, când totul se dă peste cap și nimic nu mai depinde de tine, simți cât de mult trebuie să prețuiești fiecare minut banal, fiecare secunda, fiecare zi oarecare, pe care o poți petrece alături de cei dragi”, mai povestește Mălin Bot pe conturile sale de socializare.

Mălin Bot: ”A fost cel mai trist Revelion”

Jurnalistul Mălin Bot, liniștit că Diana este, totuși, în afara oricărui pericol, a recunoscut că Revelionul din 2022 a fost cel mai dificil de până acum, pentru el, faptul că partenera lui de viață a avut probleme grave de sănătate consumându-l nervos.

”A fost cel mai trist Revelion, dar astăzi sunt cel mai fericit om din lume. Diana este bine și asta e tot ce contează. În câteva zile se externează și recuperarea nu va dura mult. Anul a început cu o încercare și a fost un Revelion greu, dar acum sunt foarte fericit. A fost o noapte în care am înțeles lucruri foarte importante”, a mai spus Mălin Bot.

Mălin Bot a devenit cunoscut după ce, de câțiva ani deja, s-a remarcat ca jurnalist antisistem, fără să fie angajat în nicio redacție, veniturile sale fiind provenite, exclusiv, din donațiile făcute de cei care îl urmăresc în online și pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT