Life

Mălina Avasiloaie, primele declarații după ce a născut: “Copilul e bine, grăsuț ca mine”. Ce spune despre numele ales

Cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere, frumoasa Mălina Avasiloaie, a devenit mamă marți, 2 august. Artista a adus pe lume un băiețel sănătos și ne-a oferit primele declarații.
04.08.2022 | 10:33
Malina Avasiloaie primele declaratii dupa ce a nascut Copilul e bine grasut ca mine Ce spune despre numele ales
Malina Avasiloaie a devenit mamă de băiat. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mălina Avasiloaie, cunoscută publicului după ce a lansat piesele “Pupătura” și “Vreau să sparg paharul”, cântece ce au adus milioane de vizualizări și ei o clară notorietate, a adus pe lume primul ei copil.

Mălina Avasiloaie, primele declarații după ce a născut: “Bebelul e bine, grăsuț ca mine. E cel mai frumos copil”

Mălina Avasiloaie și Alin Gabor au decis să-și unească destinele după doar 5 luni de la prima întâlnire. La doar 24 de ani, frumoasa cântăreață a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei și a spus cel mai sincer DA din viața ei. Pe data de 12 martie 2022 cei doi și-au oficilaizat relația și alături le-au fost nașii Nicole Cherry și Florin Popa.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață și-a cunoscut jumătatea, pe Alin Gabor, la mare, și între ei a fost dragoste la prima vedere. N-a avut curaj să facă ea primul pas, așa că Alin a trebuit să acționeze. Pe vremea aceea, Mălina nu își dorea nicio relație, dar iată că destinul ei a fost altul și acum au devenit părinții unui băiețel frumos și perfect sănătos, care le-a schimbat viața și i-a învățat ce înseamnă iubirea adevărată.

“Acum începe viața! E totul de poveste!”

“Nici nu știu cu ce să încep, nu poate fi descris așa ceva în cuvinte. Dacă eu credeam că am realizat ceva și am fost fericită până acum, multiplicați asta cu X și nici atunci nu ajungeți la fericirea pe care o simt. Acum începe viața!

ADVERTISEMENT

Bebelul e bine, grăsuț ca mine, a ieșit la 3.400 kg. Nu că e al meu, dar e cel mai frumos bebe pe care l-am văzut. E totul de poveste!” declară Mălina Avasiloaie, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO.

Mălina Avasiloaie, despre noua amenajare a casei: ”Nu am făcut o cameră specială pentru copil”

Nici Mălina, nici Alin nu au pregătit totul înainte de nașterea băiețelului lor, au considerat că lucrurile trebuie să se așeze pe parcurs. Deocamdată, au pregătit strictul necesar venirii pe lume al noului membru al familiei și au luat decizia să se orienteze “din mers”.

ADVERTISEMENT

“Nu am pregătit mare lucru, nu am făcut o cameră specială pentru el, le luăm pe toate din mers. Acum am pregătit un cărucior, scoica de mașină, un pătuț, niște creme și niște șervețele, scutecele, plus toată iubriea noastră”, mărturisește proaspătă mămică.

“Mi-am dorit să nasc natural, dar tot la cezariană am ajuns”

Frumoasa cântăreața a dorit până în ultima clipă să nască natural, nu prin cezariană, dar micuțul a avut alte planuri și mămica a trebuit să se conformeze.

ADVERTISEMENT

“Mi-am dorit să nasc natural, totul a descurs perfect, dar bebele, ‘leneș’ ca Alin, a luat o pauză și a zis: ‘ia scoateți-mă voi de aici!’. Făcând puțin haz de necaz acum, suntem perfect sănătoși, și eu, și bebe, chiar dacă a trebuit să nasc prin cezariană până la urmă”, declară, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, cunoscuta cântăreață.

Mălina Avasiloaie, despre numele copilului

Numele unui copil este o alegere foarte importantă, atunci când acesta vine pe lume, iar Mălina și Alin sunt foarte atenți la acest aspect, motiv pentru care au ales un nume potrivit pentru micuțul lor.

“Numele bebelușului nu-l putem spune acum, îl vom spune mai târziu. Dacă totul decurge normal, vineri sau sâmbătă plecăm acasă. Până acum totul e bine, fiul nostru mănâncă, doarme și ne învață pe noi ce înseamnă iubirea”. spune Mălina Avasiloaie.

Cântăreața a născut marți, 2 august, la ora 8.10, prin cezariană. Mălina Avasiloaie este o cunoscută interpretă de muzică de petrecere, o tânără frumoasă și talentată în vârstă de doar 25 de ani. Pe data de 12 martie 2022 s-a căsătorit civil cu Alin Gabor, după ce a declarat în presă că așteaptă primul ei copil. A devenit foarte cunoscută odată cu lansarea piesei “Pupătura”.

ADVERTISEMENT