Life

Mălina Avasiloaie, probleme la botezul fiului său: „S-au supărat unii prieteni”

Ce probleme au întâmpinat Mălina Avasiloaie și Alin Gabor la botezul fiului lor, Zian. Mulți apropiați ai cuplului au fost deranjați.
27.10.2022 | 18:58
Malina Avasiloaie probleme la botezul fiului sau Sau suparat unii prieteni
Mălina Avasiloaie a întâmpinat probleme la botezul fiului său. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Pe 15 octombrie 2022, Mălina Avasiloaie și Alin Gabor și-au botezat fiul. Cei doi nu au avut, însă, și o petrecere după, ceea ce i-a făcut pe unii apropiați să se supere.

Mălina Avasiloaie, detalii despre botezul fiului său. De ce au fost deranjați anumiți prieteni de-ai săi

Mălina Avasiloaie și Alin Gabor și-au creștinat băiețelul pe 15 octombrie, însă evenimentul nu a fost urmat și de o petrecere mare, așa cum se obișnuiește. Cuplul a decis că aceasta va avea loc pe 15 iulie, anul viitor, atunci când se vor căsători. 

ADVERTISEMENT

Cântăreața a l-a adus pe lume pe Zian, primul său copil în luna august. Aceasta a dezvăluit că numele provine, de fapt, de la Arsenie Boca, iar pentru a-l convinge pe tată să-l aleagă, a fost nevoie de multă muncă.

„Mi-a luat ceva până l-am convins pe el și a pus și o condiție să accepte numele de Zian, să fie al doilea prenume Alin”, a declarat artista la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a anunțat de la început că nu va exista o petrecere după botez, ci doar o masă restrânsă, cu cele mai apropiate persoane, unii prieteni de-ai cuplului s-au supărat că nu au fost invitați.

„Noi am făcut un eveniment în familie, cu nașii, cu prietenii cei mai buni și chiar s-au supărat unii. Acum vreau să-mi cer scuze.

ADVERTISEMENT

Au luat-o personal pentru că nu au ajuns toți prietenii, dar nici nu aveam cum să-i aducem pe toți la București și să nu supărăm pe nimeni. Alin e din Hunedoara, eu din Bacău, noi stăm în București, mai sunt și din străinătate”, a povestit Malina Avasiloaie.

Cum a ajuns Nicole Cherry nașa copilului Mălinei Avasiloaie: „Odată ai ocazia în viață să-ți alegi familia”

Nașii micuțului au fost Nicole Cherry și soțul său. Cele două artiste sunt prietene de mulți ani și au o legătură strânsă, ceea ce a făcut-o pe Mălina să-și dorească să devină o adevărată familie.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să fac alegerea asta cu sufletul și Alin știe, a fost martor, cât a apucat, că noi dacă avem un an și puțin împreună. Nicole este una din prietenele pe care chiar o pot numi prietenă cu adevărat.

Nu am avut niciodată niciun fel de conflict cu ea. A fost cea mai bună sfătuitoare în orice și m-a susținut, iar asta am apreciat cel mai mult. Că avem toată susținerea asta reciprocă, cu toate că activăm în același domeniu. Odată ai ocazia în viață să-ți alegi familia”, a dezvăluit Mălina Avasiloaie.

ADVERTISEMENT
Tags: